2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. Május 27. 12:06, csütörtök | Sport
Forrás: dunaszerdahelyi.sk / HC DAC / Nyitókép: Nagy Gyula

Hatalmas siker: ezüstérmesek a dunaszerdahelyi kézis lányok!

Hatalmas siker: ezüstérmesek a dunaszerdahelyi kézis lányok!

Véget ért a MOL extraliga rájátszásának döntője, ahol a HC DAC a második mérkőzésen hazai pályán fogadta a nagymihályiakat. A lányoknak ezúttal sem sikerül nyertesen elhagyniuk a parkettet, így a sorozat 2:0-val zárult.

Ne csüggedjünk, hiszen az ezüstérem hatalmas teljesítmény és szép eredmény. A csapat edzője, Debre Viktor hasonló véleményt fogalmazott meg a mérkőzéssel kapcsolatban: „Az első félidőt jól kezdtük, és tartottuk is magunkat végig annak ellenére is, hogy mi mentünk az eredmény után. Nem hagytuk, hogy meglépjen az ellenfél. A játékrész végére alakult ki az első harminc perc legnagyobb különbsége, három góllal fordultunk. Kicsit álmosan kezdtük a második játékrészt, amit azonnal megbosszult az ellenfél. Sikerült azonban hamar felébrednünk, de nem tudtunk kiegyenlíteni, maradt a két-három gólos különbség az utolsó tíz percig, ahol már nagyon fáradtak voltunk és egy néhány perces hullámvölgyből már nem tudtunk felállni. Az utolsó öt percben sorra jöttek a góljaink, azonban ez arra volt elég, hogy tartsuk a különbséget. Hatalmasat harcolt a csapat, a végső erőnket és tudásunkat is beleadtuk a mai csatába, de a rutinosabb alakulat nyert. Nem lehetünk elégedetlenek, hiszen nagyon szépen fénylő ezüstérmesek lettünk, ami a klub történelmében egyedülálló! Büszkék lehetünk magunkra! Gratulálok a bajnoknak,” nyilatkozta a dunaszerdahelyi.sk portálnak Debre Viktor.

Szlovák I. liga döntő 2. forduló
2021. május 26. 18:00
Városi Sportcsarnok, Dunaszerdahely
HC DAC Dunaszerdahely – Juventa Nagymihály: 30-33 (11-14)
hcdac.sk

A lányoknak tiszta szívből gratulálunk.

További képekért kattints a dunaszerdahelyi.sk portálon található galériára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.