2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Június 22. 22:12, szerda | Kultúra
Forrás: Sziakomárom.sk

Hatalmas húzónevekkel jön a Komáromi Jazzpiknik!

Hatalmas húzónevekkel jön a Komáromi Jazzpiknik!

Tavaly hatalmasat szólt az első Komáromi Jazzpiknik nevű zenei fesztivál, így idén sem maradnak jazz és funky nélkül a zsáner kedvelői.

Mindenkit szűnni nem akaró szeretettel vár a II. Komáromi Jazzpiknik! A fergeteges hangulatú első évadot követően itt a második felvonás. A húzónevek pedig egyenesen fenomenális élményt vetítenek elő. A kétnapos eseménynek a komáromi Tiszti Pavilon ad otthont június 24-én és 25-én.

Íme a fesztivál programja:

24., péntek:
18:00 – Farkas Árpi Trió
20:00 – Sárik Péter Trió & Falusi Mariann
22:00 – Micheller Myrtill & Pintér Tibor Duó

25., szombat:
18:00 – Peter Adamov
20:00 – Sipos Dávid Quartett
22:00 – Garami Funky Staff
00:00 – DJ. Dilemma

Az esemény mottója:
„Muzsika, bor és barátság!” – ez a Komáromi Jazzpiknik, ami Téged is vár!

JEGYINFO: Napijegy: 9 €
Fesztiváljegy (két napos): 15 €
Jegyeiről a helyszínen gondoskodhat – elővételes jegyvásárlás ezúttal nem lehetséges.

A zenés színpad fő produkcióiról, pár mondatban…

SÁRIK PÉTER TRIO & FALUSI MARIANN

Az elmúlt évtizedek legnagyobb magyar slágerei csendülnek fel Sárik Péter és csapata, valamint a csodálatos és megismételhetetlen Falusi Mariann tálalásában a II. Komáromi Jazzpikniken! Falusi Mariann szinte minden stílusban otthonosan mozog, énekelt már klasszikus zenét, jazzt, musicalt, és természetesen popzenét is. Nem túlzás, ha azt állítjuk: igazán páratlan zenei élményben lesz része annak, aki egy pohár kiváló borocska mellett a Tiszti pavilon udvarának gesztenyefái alatt átadja magát a világszínvonalúnak ígérkező produkciónak. Találkozzunk!

GARAMI FUNKY STAFF

Igazi nosztalgiabuli vár a II. Komáromi Jazzpikniken a Garami Funky Staffal! A Garami Funky Staff a közismert rádiós műsorvezető, Garami Gábor régi nagy álmát váltja valóra: a ´70-es, ´80-as és ´90-es évek funky, disco és soul slágerei dübörögnek majd. Komáromban is felcsendülnek a Kool and the Gang, az Earth Wind and Fire, James Brown, Aretha Franklin, a Jamiroquai, George Benson, Stevie Wonder, M People, Prince, Diana Ross, Donna Summer, Sister Sledge, Herbie Hancock és a Pointer Sisters legismertebb szerzeményei. Lesznek saját nóták is: az első saját számuk, a Péntek éjszaka sikerén felbuzdulva készültek el a további „garamis” dalok. 2014-ben neves vendégelőadók részvételével jelent meg a zenekar első nagylemeze. A zenekar tagjai: Garami Gábor – dob, Dósa Szelina – ének, Temesi Berci – basszusgitár, ének, Tornóczky Ferenc – gitár, ének, Molnár Levente – billentyűk. Találkozzunk a II. Komáromi Jazzpikniken – valódi nosztalgiabuli vár mindenkit, kihagyni nem érdemes!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.