2024. július 19, péntek - Emília

Hírek

2023. Április 07. 21:19, péntek | Rendőrségi
Forrás: Noviny.sk

Három autó gyulladt ki egy petárda miatt Aranyosmaróton

Három autó gyulladt ki egy petárda miatt Aranyosmaróton

Az egyik aranyosmaróti lakótelepen valaki tűzijátékot dobott ki az ablakon, ami három autó leégését okozta.

Az eset április 6-án este történt, amelynek során először egy bokor kapott lángra, majd a tűz átterjedt a közelben parkoló autókra is.

A noviny.sk hírportálon található kamerafelvételén látható, hogy az egyik ablakból valószínűleg pirotechnika vagy egyéb égő tárgyak repülnek a földre. Egyenesen a bokorra estek, amely rögtön, majd egy másodperc alatt lángra lobbant. A tűz este kilenc óra körül ütött ki, amelyre a tömbház lakói is felfigyeltek. A felvételen látszik, hogy néhány perc elteltével a tűz átterjedt az egyik parkoló autóra, majd fokozatosan kigyulladt a másik két jármű is. – Nyitott erkélynél ültünk és füstszagot éreztünk – mondta a tömbház lakója.

A lakók segítséget hívtak, a tűzoltók pillanatok alatt eloltották a tüzet. – A tűzoltók azonnal itt voltak, ugyanis pár méterre van egy szertár – magyarázta a tömbház lakója. A tűzoltók megfékezték a tüzet, amely három járműben okozott károkat. "A tűz több mint 13 000 eurós kárt okozott" - mondta Viktória Borloková, a rendőrség Nyitra megyei kapitányságának szóvivője.

A tűz keletkezésének körülményeit vizsgálják, de a rendelkezésre álló képekből és videófelvételekből is jól látszik, hogy a tűz nem magától keletkezett. A rendőrség vizsgálja, hogy valaki szándékosan dobta ki az égő tárgyat az ablakon, vagy baleset történt. „Az aranyosmaróti rendőrség más tulajdonának megrongálása miatt indított nyomozást” – tette hozzá a szóvivő.

Forrás: noviny.sk

Címkék: Aranyosmarót, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 14. 16:44, vasárnap | Rendőrségi

Ne kössük mindenki orrára, mikor és hová megyünk nyaralni

A rendőrség nem ajánlja, hogy bárki is a közösségi hálón bejelentse, hogy épp kirándulni megy, ahogy azt sem, hogy valaki a nyaralás alatt aktuális fényképeket töltsön fel a közösségi oldalára.

2024. Július 04. 14:30, csütörtök | Rendőrségi

Megváltozott a miniszterelnök elleni merénylet jogi minősítése

A vádlott ellen most terrortámadás különösen súlyos bűncselekménye miatt indítanak eljárást.

2024. Május 31. 07:31, péntek | Rendőrségi

Nagyszabású rendőri fellépést váltott ki a hamis bombariadó Bécsben

A rendőrség nagyszabású akciót indított, amelynek során a rendőrök átkutatták az állomás környékét.

2024. Május 16. 10:02, csütörtök | Rendőrségi

Kaliňák: A miniszterelnök állapota a műtét után stabil, de még mindig súlyos

A kórház szóvivője hozzátette, hogy két sebészcsoport öt órán keresztül operálta a miniszterelnököt. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.