2023. szeptember 26, kedd - Jusztina

Hírek

2023. Április 07. 21:19, péntek | Rendőrségi
Forrás: Noviny.sk

Három autó gyulladt ki egy petárda miatt Aranyosmaróton

Három autó gyulladt ki egy petárda miatt Aranyosmaróton

Az egyik aranyosmaróti lakótelepen valaki tűzijátékot dobott ki az ablakon, ami három autó leégését okozta.

Az eset április 6-án este történt, amelynek során először egy bokor kapott lángra, majd a tűz átterjedt a közelben parkoló autókra is.

A noviny.sk hírportálon található kamerafelvételén látható, hogy az egyik ablakból valószínűleg pirotechnika vagy egyéb égő tárgyak repülnek a földre. Egyenesen a bokorra estek, amely rögtön, majd egy másodperc alatt lángra lobbant. A tűz este kilenc óra körül ütött ki, amelyre a tömbház lakói is felfigyeltek. A felvételen látszik, hogy néhány perc elteltével a tűz átterjedt az egyik parkoló autóra, majd fokozatosan kigyulladt a másik két jármű is. – Nyitott erkélynél ültünk és füstszagot éreztünk – mondta a tömbház lakója.

A lakók segítséget hívtak, a tűzoltók pillanatok alatt eloltották a tüzet. – A tűzoltók azonnal itt voltak, ugyanis pár méterre van egy szertár – magyarázta a tömbház lakója. A tűzoltók megfékezték a tüzet, amely három járműben okozott károkat. "A tűz több mint 13 000 eurós kárt okozott" - mondta Viktória Borloková, a rendőrség Nyitra megyei kapitányságának szóvivője.

A tűz keletkezésének körülményeit vizsgálják, de a rendelkezésre álló képekből és videófelvételekből is jól látszik, hogy a tűz nem magától keletkezett. A rendőrség vizsgálja, hogy valaki szándékosan dobta ki az égő tárgyat az ablakon, vagy baleset történt. „Az aranyosmaróti rendőrség más tulajdonának megrongálása miatt indított nyomozást” – tette hozzá a szóvivő.

Forrás: noviny.sk

Címkék: Aranyosmarót, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2023. Augusztus 17. 16:44, csütörtök | Rendőrségi

A miniszterelnök péntekre hívta össze a Biztonsági Tanácsot

A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) több gyanúsított ellen is vádat emelt a csütörtöki Kifejlet nevű akció keretében.

2023. Augusztus 16. 17:41, szerda | Rendőrségi

A rendőrség vádat emelt két férfi ellen, mert rendőrgyilkosságra készültek

A vádlottak a nagyszombati motoros katasztrófavédelmi egység egyik rendőrtisztjét vették célba.

2023. Július 13. 12:02, csütörtök | Rendőrségi

Kiesett az ablakon egy nyugdíjas Eperjesen

Az ügyben büntetőeljárás indult, a Büntetőtörvénykönyv 194. paragrafusának első bekezdése szerinti emberölés bűntette miatt rövidített nyomozás folyik - közölte Jana Ligdayová szóvivő.

2023. Július 11. 08:15, kedd | Rendőrségi

Egy férfi közel 120 km/h-val rollerezett lakott területen

Egy férfi közel 120 km/h-val rollerezett lakott területen