2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2023. Április 07. 21:19, péntek | Rendőrségi
Forrás: Noviny.sk

Három autó gyulladt ki egy petárda miatt Aranyosmaróton

Három autó gyulladt ki egy petárda miatt Aranyosmaróton

Az egyik aranyosmaróti lakótelepen valaki tűzijátékot dobott ki az ablakon, ami három autó leégését okozta.

Az eset április 6-án este történt, amelynek során először egy bokor kapott lángra, majd a tűz átterjedt a közelben parkoló autókra is.

A noviny.sk hírportálon található kamerafelvételén látható, hogy az egyik ablakból valószínűleg pirotechnika vagy egyéb égő tárgyak repülnek a földre. Egyenesen a bokorra estek, amely rögtön, majd egy másodperc alatt lángra lobbant. A tűz este kilenc óra körül ütött ki, amelyre a tömbház lakói is felfigyeltek. A felvételen látszik, hogy néhány perc elteltével a tűz átterjedt az egyik parkoló autóra, majd fokozatosan kigyulladt a másik két jármű is. – Nyitott erkélynél ültünk és füstszagot éreztünk – mondta a tömbház lakója.

A lakók segítséget hívtak, a tűzoltók pillanatok alatt eloltották a tüzet. – A tűzoltók azonnal itt voltak, ugyanis pár méterre van egy szertár – magyarázta a tömbház lakója. A tűzoltók megfékezték a tüzet, amely három járműben okozott károkat. "A tűz több mint 13 000 eurós kárt okozott" - mondta Viktória Borloková, a rendőrség Nyitra megyei kapitányságának szóvivője.

A tűz keletkezésének körülményeit vizsgálják, de a rendelkezésre álló képekből és videófelvételekből is jól látszik, hogy a tűz nem magától keletkezett. A rendőrség vizsgálja, hogy valaki szándékosan dobta ki az égő tárgyat az ablakon, vagy baleset történt. „Az aranyosmaróti rendőrség más tulajdonának megrongálása miatt indított nyomozást” – tette hozzá a szóvivő.

Forrás: noviny.sk

Címkék: Aranyosmarót, tűz

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.