2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2023. Január 24. 10:00, kedd | Bulvár
Forrás: tasr

Három Arany Málna-jelölést kapott Tom Hanks

Három Arany Málna-jelölést kapott Tom Hanks

Az Arany Málna díjat John J. B. Wilson újságíró alapította 1980-ban, hogy megszégyenítse az amerikai filmipar legrosszabb alakítást nyújtó színészeit, legrosszabb forgatókönyvíróit, dalszövegíróit, rendezőit és filmjeit.

A 66 éves amerikai színész, Tom Hanks három jelölést is kapott a legrosszabb színész (Pinocchio), a legrosszabb mellékszereplő (Elvis) és a legrosszabb szereposztás (Elvis) kategóriákban. Az utóbbi életrajzi film az Amerikai Filmakadémia idei Oscar-díjátadójának kedvence.

Míg az Elvis című film és annak főszereplője, Austin Butler csupa elismerést kapott, Hanks alakítása – az énekes kizsákmányoló menedzsereként, Tom Parkerként – a legtöbb filmkritikust nem nyűgözte le.

Tom Hanks két Oscar-díjat nyert a Philadelphia (1993) és a Forrest Gump (1994) főszerepéért, ezen kívül még négyszer jelölték az aranyszoborra.

Az idei Oscar-díj jelöléseit kedden jelentik be, a 95. díjátadóra pedig március 12-én kerül sor Los Angelesben. Az aranymálnát az Oscar-díjátadást megelőző nap osztják ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.