2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2023. Március 22. 08:32, szerda | Tech
Forrás: hernazona.aktuality.sk

Hamarosan jön az új Crash Bandicoot, a Crash Team Rumble

Hamarosan jön az új Crash Bandicoot, a Crash Team Rumble

A megjelenési dátum már ismert, íme egy előzetes a nagysikerű játéksorozat következő epizódjából.

A friss multiplayer játékban négy a négy ellen játékmód lesz.

Hamarosan érkezik a Crash Bandicoot új többjátékos játéka, a Crash Team Rumble. Az Activision ugyanis bejelentette a megjelenési dátumot, ami június 20-a. A hírről a VGC weboldal számolt be.

Azt is megtudtuk, hogy azok a játékosok, akik előrendelték a játékot, részt vehetnek majd egy bétatesztben. Ez április 20-tól április 24-ig tart majd. A Crash Team Rumble PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S és Xbox One platformokon lesz elérhető.

A Crash Bandicoot story

A Crash Bandicoot egy platform játéksorozat, amelyet a Naughty Dog fejlesztett és a Sony Computer Entertainment adott ki. Az első része 1996-ban jelent meg az eredeti PlayStation konzolra, és azonnal hatalmas sikert aratott világszerte. A játék főszereplője Crash Bandicoot, egy vicces, szőrös erszényes, aki kalandjai során számos kihívással néz szembe.

A játékmenet alapvetően az akció, az ugrálás és a gyűjtögetés körül forog, és az első rész után számos folytatás és spin-off játék is megjelent, beleértve a Crash Team Racing és a Crash Bash című játékokat is. A játékot az évek során számos platformra, például PlayStation 2-re, Xbox-ra, Nintendo GameCube-ra, Nintendo DS-re és Xbox 360-ra is kiadták.

A Crash Bandicoot játékok nagy sikert értek el az évek során, és a rajongók körében igazi kultuszjátékká váltak. Az újabb részek, például a Crash Bandicoot N. Sane Trilogy és a Crash Bandicoot 4: It's About Time is nagyon népszerűek lettek, és a játékosok újra átélhetik a klasszikus játékélményt, miközben újabb kihívásokkal és sztorikkal találkoznak.

forrás: hernazona.aktuality.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 13. 15:17, szerda | Tech

A Netflix után az HBO Max is letiltja a fiókmegosztást

A streaming platform ezt "jelentős lehetőségnek" tekinti a profit növelésére.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.