2024. május 28, kedd - Emil, Csanád

Hírek

2023. Március 06. 09:33, hétfő | Rendőrségi
Forrás: Noviny.sk

Halálos vonatbaleset történt Nyitra megyében

Halálos vonatbaleset történt Nyitra megyében

Egy 36 éves nőt ütött el egy vonat március 5-én délután. A baleset a Nyitra melletti Sarlókajszánál történt. A regionális expressz Nyitráról Nagyszombatba tartott. A vonaton több tucat utas ült.

A baleset a vasúti átjárótól mintegy 500 méterre történt. A regionális expressz éppen ott haladt el. Egy 36 éves nő közvetlenül a szembejövő vonat elé ugrott a vágányra. A mozdonyvezető a dudálás és a fékezés ellenére sem tudta megakadályozni az ütközést.

A rendőrök és a mentősök is kiérkeztek, de Lucia a helyszínen meghalt. "Kiderítettük, hogy ütközés történt egy személy és a vágányon közlekedő vonat között" - mondta Svorad Martin, a HaZZ Nitra parancsnoka. A vonaton megközelítőleg 38 utas utazott, szerencsére egyikük sem sérült meg. Autóbusz vitte az utasokat a szomszédos Zbeh vasútállomására. Az útvonalon pótlóbusz-közlekedést biztosított a megye. A tragikus ütközés körülményeit a rendőrség vizsgálja. – Az ügyben emberölés vétsége miatt indult büntetőeljárás – magyarázta a nyitrai KR PZ szóvivője, Borloková Viktória.

Forrás: noviny.sk

Címkék: nyitra, vonatbaleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 10:02, csütörtök | Rendőrségi

Kaliňák: A miniszterelnök állapota a műtét után stabil, de még mindig súlyos

A kórház szóvivője hozzátette, hogy két sebészcsoport öt órán keresztül operálta a miniszterelnököt. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

2024. Május 27. 11:30, hétfő | Sport

F1: Charles Leclerc diadalmaskodott a Monacói Nagydíjon

Leclerc 2022 júliusa óta először nyert, ezzel pályafutása hatodik győzelmét aratta és először tudott nyerni hazai pályán.

2024. Május 27. 10:43, hétfő | Sport

CSEH ARANY: A csehek nyerték az otthon rendezett világbajnokságot

A győztes gólt David Pastrňák szerezte.

2024. Május 23. 20:50, csütörtök | Helyi

Somorja: Megkezdődött a Szent Orbán-napi vásár a Fő téren

Az idei vásár, amelyet május 23. és 25. között rendeznek meg Somorja főterén, kézműves és fogyasztási cikkek, valamint ételek és italok széles választékát kínálja.