2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2023. Március 06. 09:33, hétfő | Rendőrségi
Forrás: Noviny.sk

Halálos vonatbaleset történt Nyitra megyében

Halálos vonatbaleset történt Nyitra megyében

Egy 36 éves nőt ütött el egy vonat március 5-én délután. A baleset a Nyitra melletti Sarlókajszánál történt. A regionális expressz Nyitráról Nagyszombatba tartott. A vonaton több tucat utas ült.

A baleset a vasúti átjárótól mintegy 500 méterre történt. A regionális expressz éppen ott haladt el. Egy 36 éves nő közvetlenül a szembejövő vonat elé ugrott a vágányra. A mozdonyvezető a dudálás és a fékezés ellenére sem tudta megakadályozni az ütközést.

A rendőrök és a mentősök is kiérkeztek, de Lucia a helyszínen meghalt. "Kiderítettük, hogy ütközés történt egy személy és a vágányon közlekedő vonat között" - mondta Svorad Martin, a HaZZ Nitra parancsnoka. A vonaton megközelítőleg 38 utas utazott, szerencsére egyikük sem sérült meg. Autóbusz vitte az utasokat a szomszédos Zbeh vasútállomására. Az útvonalon pótlóbusz-közlekedést biztosított a megye. A tragikus ütközés körülményeit a rendőrség vizsgálja. – Az ügyben emberölés vétsége miatt indult büntetőeljárás – magyarázta a nyitrai KR PZ szóvivője, Borloková Viktória.

Forrás: noviny.sk

Címkék: nyitra, vonatbaleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.