2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2021. Március 23. 17:36, kedd | Sport
Forrás: Nemzeti Sport Online

Haaland vagy Mbappé: Luis Suárez elmondta, szerinte ki a jobb

Haaland vagy Mbappé: Luis Suárez elmondta, szerinte ki a jobb

Az Atlético Madrid csapatát erősítő csatárnak, Luis Suáreznek kristálytiszta vélemény van a nagy kérdésről. A Marcanak adott válaszában elárulta, hogy jelenleg Erling Haalandot tartja jobbnak a francia támadónál.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Suárez mindkét csatárt dicsérő szavakban részesítette, de szerinte jelenleg Haaland egy kicsivel jobb játékos a PSG szupersztárjánál. „Haaland nagyszerű játékos, egészen elképesztő, milyen látványosan futballozik. Fantasztikus fizikai adottságai vannak, már most a világ legjobbjai között van,” mondta Suárez.

„Azt gondolom, hogy Mbappé is kimagasló szinten játszik, de számomra Haaland kicsivel jobb” – folytatta az uruguayi. Mostanában egyre többször hasonlítják össze Haalandot és Mbappét, sokak szerint a két játékos rivalizálása válthatja le Cristiano Ronaldo és Lionel Messi legendás párosát. Persze ehhez leginkább az kellene, hogy rivális csapatnál játszanak, a legpozitívabb Real Madrid-szurkolók viszont inkább abban bíznak, hogy majd egymás mellett rúghatják a bőrt a Santiago Bernabéu gyepén.

Címkék: Haaland, Mbappé, Suarez

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.