2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. December 08. 11:12, csütörtök | Rendőrségi
Forrás: cas.sk

Gyilkossággyanús eset történt Galántán

Gyilkossággyanús eset történt Galántán

A rendőrség nyomoz egy nő († 63) halála ügyében, akinek holttestét egy családtagja találta meg galántai lakásában. A közmédia információi szerint a nőt hosszú ideje bántalmazta a férje.

A férj a fő gyanúsított az ügyben. A szomszédok szerint addig verte a feleségét, amíg az bele nem halt a sérüléseibe. A rendőrség kihallgatja a 66 éves férfit, akit saját felesége meggyilkolásával gyanúsítanak.
„Ő egy olyan ember, aki már ránézésre agresszív kisugárzású. Hosszú ideig gyötörte a nőt, és rendszeresen verte” – mondták elborzadva a szomszédok, akik el sem akarták hinni, hogy a férfi agyonverte a kellemes nyugdíjas hölgyet a lakásában.

A többi lakó szerint napi szinten vitatkozott a házaspár. A rendőrség hozzátette, hogy a tény, hogy a lakók tudtak a családon belüli erőszakról, ennek ellenére viszont nem jelentették, az erőszakolóban a sérthetetlenség érzését kelthette.

„Egy galántai nyomozó vizsgálja annak a tragédiának a körülményeit, amely során egy 63 éves nő életét vesztette. Az eset két ember között történt tegnap, a kora esti órákban egy galántai lakásban. Az idős nőt a fürdőszobában találták meg rengeteg sérüléssel a testén" – tájékoztatott Mária Linkešová, a rendőrség szóvivője, hozzátéve, hogy átfogó helyszíni szemlét tartottak a nyomozók.

A helyszíni szemle alapján emberölés bűntette miatt indítottak büntetőeljárást az ügyben. „A rendőrség az eseményt követően egy gyanúsítottat őrizetbe is vett, akivel a nyomozó jelenleg az eljáráshoz szükséges lépéseket és intézkedéseket végzi. A nyomozás lezárásáig őrizetben tartják a gyanúsítottat. A bűncselekmény indítékáról, valamint az üggyel kapcsolatos részletesebb információkról a rendőrség később ad tájékoztatást" – fejezte be a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.