2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2023. Január 19. 16:34, csütörtök | Rendőrségi
Forrás: Interez

Gyerekeket csalogat autójába egy férfi Kassán

Gyerekeket csalogat autójába egy férfi Kassán

Egy gyanús férfi állítólag cukorkával csábítja a gyerekeket, és kérdéseket tesz fel nekik. A rendőrség elővigyázatosságra inti a szülőket.

A szülőknek aggodalomra ad okot annak a férfinak a gyanús viselkedése, aki gyerekeket csábít az autójába. A szülők a közösségi oldalakon hívják fel a figyelmet, a rendőrség már vizsgálja az ügyet – számol be az RTVS.

A gyanús férfi édességgel csalogatja a gyerekeket, és kérdéseket tesz fel nekik arról, hogy hol van a posta vagy a hivatal. Amikor a gyerekek elkezdik magyarázni neki, hol vannak az épületek, úgy tesz, mintha nem értené, és megkéri őket, hogy üljenek be vele az autóba.

"Van egy barátom az 5.C osztályból. Valami olyasmit kérdezett tőle, hogy nem akar-e elmenni vele valahova édességet venni" - jellemezte a férfit az egyik iskolás fiú az RTVS riporterének.

A férfi állítólag egy zöld autóba csalogatja a gyerekeket, és már több kassai lakótelepen is megjelent, illetve a közeli falvakban is. Az RTVS tájékoztatása szerint nemrégiben megpróbálta becsalogatni autójába a 10 éves Alexet is.
„Egy férfi megállította egy sötét autóban. Fekete fóliás Kia volt. A férfi sapkát viselt, és megszólította a fiamat: "Szia, kérlek, tudod, hol van a posta?." Megkérte, hogy üljön be az autójába és mutassa meg neki a helyet. Alex automatikusan elutasította” – mondta a fiú édesanyja az RTVS-nek.

A rendőrség megtette a szükséges intézkedéseket az iskolák környékén. Taktikai szempontból azonban még nem árult el többet.

Forrás: interez.sk

Címkék: gyerek, Kassa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.