2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2020. Október 24. 09:27, szombat | Bulvár

Gálvölgyi János 17 év után visszatér

Gálvölgyi János 17 év után visszatér

Gálvölgyi János utolsó szereplését az RTL Klub Pasik! című komédiájában láthattuk, főszerepben Hernádi Judittal és Bajor Imrével.

A Pasik! 2000-ben indult, és 2003-ban ért véget, a művész azóta nem forgatott hasonló projektekben. Tizenhét év után egy új sorozatban, a Keresztanyuban láthatjuk újra Gálvölgyit olyan ismert színészekkel együtt, mint Molnár Piroska, Szacsvay László, Lengyel Ferenc vagy Németh Kristóf.

Az RTL Klub tévécsatorna 2020. szeptember 2-án jelentette be, hogy megkezdték a csatorna új napi sorozatának forgatását, amely a Keresztanyu címet viseli, és showrunnere Hámori Barbara. A forgatási munkálatok helyszíne egy ismert helyszín, méghozzá az egykori Ökörapáti a Drága örökösök című sorozatból. „Ha valaki szemfüles, akkor majd észreveheti, hogy ezeket az utcákat valamilyen formában láthatta már. Ökörapáti mindenkinek a szívéhez nőtt. Furcsa, hogy most megszűnt, de közben itt állunk egy új és izgalmas munkának a kezdetén, amit szintén nagyon szeretünk, és reméljük, a nézők is nagyon szeretni fognak,“ nyilatkozta Hámori Barbara, akinek a Drága örökösök, A mi kis falunk, a Korhatáros szerelem, vagy a 200 első randi című sorozatokat is köszönhetjük. A Keresztanyu januártól lesz látható az RTL Klubon. A közlemény szerint ez is egy családi történet lesz, - akárcsak a Drága örökösök - nagy téttel, sok humorral, intrikával és rejtéllyel.

A csatorna azt is elárulta, kik lesznek a szereplői: Molnár Piroska vezeti a sort, a további szereplők közt láthatjuk Gálvölgyi Jánost, Szacsvay Lászlót, Lengyel Ferencet, Németh Kristófot, Józan Lászlót, Ullmann Mónikát, Magyar Attilát és Mihályfi Balázst. Az előzetesben feltűnik Nagy Feró, Ganxsta Zolee és Sajgál Erika, továbbá a 200 első randi Félixe, Kékesi Gábor és a Korhatáros szerelem Alexe, Dóra Béla is.

Címkék: Gálvölgyi, RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.