2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2022. Január 29. 06:12, szombat | Bulvár
Forrás: Variety.com / Youtube / Morvay Péter

Folytatást kap a Mortal Kombat

Folytatást kap a Mortal Kombat

Bevallom őszintén, nem számítottam erre a bejelentésre. A tavaly bemutatott első rész finoman szólva sem kápráztatta el a közönséget, nem beszélve a mozipénztárak bevételeiről.

Elszámoltam magam annak kapcsán, hogy a játékadaptáció bevételeit követően legalább egy évtizedre elbúcsúzhatunk a franchise-tól. Sőt, most kiderült, hogy valójában a bennfenteseken kívül nem sokaknak van fogalma arról, hogy mikor rentábilis egy film annyira, hogy megérje folytatni. És a New Line Cinema esetében a Mortal Kombatot megéri, ugyanis a film lehet, hogy második részt fog kapni.

A Deadline értesülései szerint ugyanis már elkezdődött a folytatás fejlesztése, a szkriptet Jeremy Slater írja. A film tavaly, Amerikában az HBO Maxen is bemutatva a mozis premierrel egy időben 42 millió dollár bevételt ért el, míg Amerikán kívül is jó volt 41 millióra, pedig akkor még elég komoly járványügyi korlátozások, vagy legalábbis nézői vonakodások is gátolták a bevételmaximalizálást.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.