2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. November 28. 18:56, vasárnap | Bulvár
Forrás: cas.sk

Félelmetes: újabb focista esett össze meccs közben

Félelmetes: újabb focista esett össze meccs közben

Egyre magasabb a pályán összeeső játékosok száma, ezen a héten már a második profi futballista lett rosszul a gyepen.

Legutóbb Charlie Wyke, az angol harmadosztályban szereplő Wigan Athletic egyik vezére lett rosszul a Cambridge United elleni találkozón. A 28 éves csatárt a pályán kellett ellátni, majd ezután azonnal kórházba szállították, ahol vizsgálják az állapotát. „Imádkozom, hogy felgyógyuljon és minél hamarabb ismét közöttünk legyen, Charlie,” írta közösségi hálóján Talal Al Hammad, a Wigan elnöke. Wyke a nyáron érkezett a Wigan-hez, korábban a Sunderlandben futballozott. Új klubjában azonnal vezér lett, ő vezeti például a házi góllövőlistát is.

Nyugtalanító, hogy a sportolók esetében egyre gyakoribbak az ilyen esetek. Emlékezhetünk, hogy nyáron Christian Eriksen életéért kellett küzdeniük az orvosoknak, nemrég pedig Sergio Agüero lett rosszul szívpanaszokra hivatkozva. A Sheriff Tiraspolban játszó Adama Traorét a Real Madrid elleni találkozón kellett levinni a pályáról a héten, ugyanis a játékos a meccs kellős közepén esett össze. Nem kell messze mennünk szomorú esetekért: a szlovák hokirajongókat sokkolta az eset, amikor Boris Sádecký egy Ausztriában játszott meccsen esett össze. A fiatal játékos öt napig volt kómában, sajnos ő elveszítette az életéért folytatott küzdelmet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.