2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. November 22. 14:46, hétfő | Sport
Forrás: HC DAC / dunaszerdahelyi.sk

Európa-kupa: A legjobb 16 között a dunaszerdahelyi HC DAC

Európa-kupa: A legjobb 16 között a dunaszerdahelyi HC DAC

Hatalmas sikert arattak a dunaszerdahelyi kézilabdás lányok, miután az EHF European Cup 3. fordulójának visszavágóján magabiztos győzelmet arattak az osztrák Stockerau csapata felett.

A szerdahelyi lányok magabiztosan indították a meccset, az első félidőben az ellenfél nem tudott tíz gólnál többet szerezni, a védelmet pedig tökéletesen egészítette ki a húsz gólt bevágó támadógépezet. A második játékrészben a lányok még keményebben védték a hazai kaput, a végeredmény így 36-18 lett, amivel a DAC bejutott az Európa-kupa legjobb tizenhat csapata közé. A meccsre kiérkező szurkolók csodálatos hangulatot varázsolva köszönték meg a lányok teljesítményét.

„Magabiztosan jutottunk a tizenhat közé. Ez a mai találkozó nagyon jó volt a csapatnak és a közönségnek is. Szurkolóink rendkívülien odaálltak a lányok mellé, és csodálatos hangulatot teremtettek a csarnokban. A mérkőzésen első perctől acélosan működött a védekezésünk, amit a kapott gólok csekély száma is alátámaszt. Ha egy csapat hátul jól teljesít, általában megmutatkozik a támadójáték sikerességében is, ami nálunk szintén remekül működött. Nagyon meggyőző győzelmet arattunk, ahol minden játékos tudott élni a lehetőséggel, és hozzátett a sikerhez. Gratulálok a csapatnak, büszke vagyok a játékosok mai teljesítményére. Várjuk a tündérmese folytatását remélve azt, hogy a következő fordulóban is verhető ellenfelet kapunk,” idézte Debre Viktor mestert a dunaszerdahelyi.sk városi portál.

European Cup 3. forduló visszavágó
2021. november 20. 19:00
Városi Sportcsarnok, Dunaszerdahely
HC DAC Duanszerdahely – UHC Stockerau: 36-18 (20-8)
dunaszerdahelyi.sk / HC DAC

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.