2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. Május 19. 16:45, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: TASR / Városháza

Érsekújvár: Több helyen is zajlik az útjavítás

Érsekújvár: Több helyen is zajlik az útjavítás

ÉRSEKÚJVÁR, május 19. – Érsekújvár ezekben a napokban is folytatja több városi útjának felújítási munkálatait. A Városháza tájékoztatása szerint a forrásokat egyes utcák és járdák felújítására fordították.

Új aszfaltburkolatot kapott az Alsó utcai (Dolná) út, amely az utolsó elhanyagolt része volt a városnak. „A jövő évi költségvetésben már benne lesz az említett szakasz teljes felújításának dokumentációja,” tájékoztatott az önkormányzat. A város járdafelújításba kezdett a Nyitrai és a Vajanský utcákon, valamint zajlott a munka a Šoltés utcai játszótéren is, itt kosárpalánkot és padokat helyeztek el. „A helyszínen felújítjuk a homokozót, revitalizáljuk a zöldövezetet és szemeteskukákat helyezünk ki,” zárta a Városháza.

Címkék: Érsekújvár

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.