2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2022. Június 11. 21:06, szombat | Sport
Forrás: Uváček Patrik facebook • dunaszerdahelyi.sk

Erőemelés: Uváček Patrik világrekordja és Európa-bajnoki címe

Erőemelés: Uváček Patrik világrekordja és Európa-bajnoki címe

Uváček Patrik pénteken hatalmasat tarolt a Bruck an der Leithában rendezett erőemelő Európa-bajnokságon, szereplése aranyat eredményezett.

Június második hétvégéjén tartották az Egyesült Amatőr Erőemelő Szövetség Európa-bajnokságát az osztrák Bruck an der Leitha településen. A junior 140+kg-os kategóriájában Patrik nem talált legyőzőre. Ám neki ez nem volt elég, begyűjtötte az abszolút első helyet is!

“Még itt sem állt meg a fiatal tehetség: az erőemelés három versenyszáma mindegyikében világrekordot állított fel! Olyan súlyokról beszélünk, mint guggolásban teljesített 320kg, mellnyomásban 210kg, holt húzásban pedig 300 kilogramm az új junior világrekord,” írja a dunaszerdahelyi.sk.

Uváček Patriknak gratulálunk az emberfeletti teljesítményhez és a bajnoki címhez egyaránt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.