2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2022. December 22. 17:18, csütörtök | Sport
Forrás: somorja.sk

Elsöprő karácsonyi győzelemmel kedveskedett szurkolóinak az SKK Somorja

Elsöprő karácsonyi győzelemmel kedveskedett szurkolóinak az SKK Somorja

A somorjai csapat magas arányú győzelemmel búcsúzott a 2022-es évtől. Az Extraliga 13. fordulójában 93:30-ra győzte le az UMB Besztercebánya együttesét, amely találkozó egyébként több érdekességet is hozott.

A somorjai lányok domináltak az egész meccsen. Remek hármasokat szereztek (összesen tizenkettőt) és gyönyörű akciók után szereztek kosarakat. ,,Szerettünk volna szurkolóinknak előkarácsonyi ajándékkal kedveskedni. Ugyan nem szereztünk száz pontot, de annak ellenére úgy gondolom, örömet szereztünk nekik. Nagyon szépen köszönjük a meccs utáni tapsot. Az évet két ponttal a zsebünkben zártuk, már várjuk a rájátszást, ahol minőségi csapatok ellen fogunk játszani. A klubunk nevében Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok. Találkozunk 2023-ban,“ mondta Lelkes Barbara.

A találkozó utolsó perce Soóky Szofiáról szólt. Háromszor követtek el ellen szabálytalanságot és pár másodperccel a vége előtt esélye volt hatosból pontot szerezte, de a labda nem jutott a kosárba. A kosárklubunk nagy tehetségénél eltört a mécses… Szofi, fel a fejjel! Ilyen meccsek is vannak! Legközelebb a Te pontjaid után nyerünk!

A végén még egy érdekesség: Hurton István, mint csapatvezető, másodszor ült a somorjai kispadon. És a lányok másodszor győztek.

SKK Somorja – UMB Besztercebánya 93:30

Negyedek: 31:7, 24:14, 20:8, 18:1

SKK Somorja: Suja 21, Vargová 14, Marcová 10, Bábiková 10, Lüttmerdingová 10, Vaigl 8, Slama 8, Seňová 5, Lelkes 4, Fenes 3, Soóky

Nézőszám: 150

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.