2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2021. November 17. 19:04, szerda | Bulvár
Forrás: TV2 Play

Előzetes: saját sorozatot kap Mucsi Zoltán, és ebben Pepe lesz a neve

Előzetes: saját sorozatot kap Mucsi Zoltán, és ebben Pepe lesz a neve

A produkciót a TV2 készíti, a sorozat egy spanyol szériát vett alapul, a főszerepben pedig azt a Mucsi Zoltánt láthatjuk, akinek állandó partnerét, Scherer Pétert hívják így a duó legikonikusabb karakterpárosában.

Teljes képzavar. A Kapa és Pepe-sorozat a magyarországi televíziózás egyik kultikus és kihagyhatatlan darabja, amelyben Mucsi Zoltán Kapát, a káromkodóművészt, Scherer Péter pedig az ő legjobb barátját, Pepét alakítja. A nevek megcserélődtek, Scherer sehol, a leírás viszont nagyon illik Kapára. Nos, kíváncsian várjuk a produkciót. Az első előzetes már meg is érkezett. A magyar adaptációt az IKO gyártja majd a TV2 számára, szereplői Mucsi Zoltán, Simon Kornél, valamint Kovács Lehel, Martinovics Dorina, Básti Juli, Kálloy Molnár Péter, Kovács Panka, Fenyő Iván és Vándor Éva.

A csatorna leírása szerint, a sztori egyik főhőse Kollár Gábor, "az ország első számú sztárszakácsa, a magyar gasztronómia sármőre és fenegyereke, a minimalista konyha híve és megújítója. Egy napon a beteg apjától megtudja, hogy valójában nem is ő a vér szerinti apja, hanem egy csődközeli helyzetbe jutott pecsenyesütő a festői Dunaszéphelyen. A férfi a lelkiismeret-furdalástól gyötörve arra kéri Gábort, segítsen az igazi apján, Pepén, és szakmai tudásával mentse meg az éttermét a csődtől. A fiú leköltözik Dunaszéphelyre, és megismerkedik a vér szerinti apjával, a mindig morcos, de tiszta szívű Pepével, a hurkák, kolbászok és minden rántott ételek királyával, aki mindenben szöges ellentéte Gábornak. Pepe a csípőficamos fiával, Vincével és a lányok kedvence unokaöccsével próbálja menedzselni a százéves pecsenyézőt, nem sok sikerrel. Kettejük találkozása számos bonyodalmat, humorforrást tartogat a nézők számára."

Címkék: Mucsi Zoltán, sorozat, TV2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.