2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2022. Június 01. 17:31, szerda | Kultúra
Forrás: UPS Magazine • Screen Rant • YouTube

Előzetes: Pinocchio

Előzetes: Pinocchio

Íme a Tom Hanks nevével fémjelzett élőszereplős Pinocchio-film kedvcsinálója.

A Disney+ kiadta Robert Zemeckis Pinoccio című filmjének első, teaser jellegű előzetesét. A szeptember 8-án bemutatásra kerülő film főszereplője Tom Hanks lesz, mint Dzsepettó. A filmet Robert Zemeckis rendezi, aki a forgatókönyv átírásába is besegített Chris Weitznek, és a korábbi hírek szerint azt a performance capture technikát használja, amit korábban a Beowulf, a Polar Express és az A Christmas Carol esetében is alkalmazott.

A Pinocchio további szereplői között ott lesz Luke Evans, valamint Cynthia Erivo, illetve szinkronhangként Benjamin Evan Ainsworth, Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key és Lorraine Bracco. Érdekesség, hogy sokáig úgy volt még, hogy a Paddingtonos Paul King fogja rendezni az adaptációt, korábban pedig még Paul Thomas Anderson neve is felmerült, akinél Robert Downey Jr. lehetett volna Dzsepettó, azonban egyik változatból sem lett semmi. (Mint ahogy Ben Stiller és Tim Burton bicskája is beletört már a projektbe.)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.