2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. Május 22. 08:48, szombat | Kultúra
Forrás: Youtube

Előzetes: Jóbarátok – Újra együtt

Előzetes: Jóbarátok – Újra együtt

Magyarországon és itthon is világpremiert kap a Friends reunion, azaz a Jóbarátok speciális epizódja.

Sok millió rajongó vágya vált valóra azzal, hogy ismét összeültek régi sorozatuk díszletében a Jóbarátok című klasszikus szituációs komédia sztárjai némi nosztalgiázás jegyében. Itthon pedig pár tízezren biztos örülni fognak annak, hogy a különkiadást a világpremierrel egy időben láthatják az HBO GO-n Jóbarátok: Újra együtt címen. Ez május 27-ét jelent, minden bizonnyal délelőtt 9 órát.

A Specialben szerepelni fog Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer, hogy improvizációs formában, spontán, forgatókönyv nélküli játékkal ünnepeljék meg a szeretett sorozatot. Vendégként pedig fel fog tűnni David Beckham, Justin Bieber, a BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és Malala Yousafzai.

Címkék: előzetes, jóbarátok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.