2023. szeptember 26, kedd - Jusztina

Hírek

2022. Június 30. 15:16, csütörtök | Bulvár
Forrás: Droid journal • Youtube

Előzetes • Folytatódik a High School Musical

Előzetes • Folytatódik a High School Musical

Sokak örömére (és bánatára) folytatódik a 2000-es évek egyik legmegosztóbb Disney-s szériája, a High School Musical. Íme a kedvcsináló.

Megérkezett a teljes trailer a High School Musical: The Musical: The Serieshez, mely a Disney+-ra fog érkezni harmadik évadával július 27-én, ami egyébként a magyar premier dátuma is lesz, hiszen mostantól kezdve a Disney+ saját sorozatainak java része a világpremierrel egy időben idehaza is elérhetővé válik.

A High School Musical-filmjek utódjaként készített High School Musical: The Musical: The Series koncepciója nem mindennapi, hiszen a története abban az igazi iskolában játszódik, ahol a High School Musicalt forgatták korábban. És melynek a tanulói éppen a High School Musicalt állították színpadra az első évadban, de a mostani szezonban például a Jégvarázs musical fog sorra kerülni amolyan átívelő történetszálként.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 29. 10:27, csütörtök | Bulvár

Bakteriális fertőzés miatt kórházba került Madonna

Az egészségi állapota javul, de továbbra is orvosok felügyelete alatt áll, így kénytelen volt elhalasztani a világkörüli turnéját. - közölte menedzsere, Guy Oseary.

2023. Június 28. 22:01, szerda | Bulvár

Peter Sagan ittasan robogózott Monacóban

Peter Sagan (33) elit szlovák kerékpározó három hónap felfüggesztett börtönbüntetést és ugyanennyi időre szóló járművezetési eltiltást kapott ittas vezetésért Monacóban.

2023. Szeptember 26. 10:14, kedd | Világ

Ezen a napon: Szeptember 26.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2023. Szeptember 15. 16:41, péntek | Életmód

Hány éves korig lenne ideális abbahagyni a dohányzást?

Kétségtelen, hogy a dohányzás káros. A tudósok azonban megvizsgálták, hogy mikor ideális abbahagyni a dohányzást, és meghatározták azt az életkort.