2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2021. November 24. 15:19, szerda | Kultúra
Forrás: Youtube

Előzetes: folytatódik a Downton Abbey

Előzetes: folytatódik a Downton Abbey

Íme a kedvcsináló.

2019-ben derült ki, hogy még egy Downton Abbey-mozifilmet kapunk, most pedig meg is nézhetjük az A New Era alcímre hallgató alkotás első előzetesét. Az eredeti tévésorozat főszereplői, mint Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Imelda Staunton és Maggie Smith mindenképp vissza fognak térni a folytatásra, újoncként pedig Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye és Dominic West csatlakozik a gárdához. A filmet a sorozat készítője, Julian Fellowes írta, a rendező pedig Simon Curtis volt.

Azt, hogy miért folytatják a Downton Abbey-t újabb mozifilmmel, minden bizonnyal felesleges magyarázni, elég csak ránézni a film által produkált bevételekre: Amerikában 97 millió dollár folyt be a vetítésekről, míg a világ többi részén ugyancsak 97 millió dollárt gyűjtött az alkotás. Az eredetileg karácsonyra tervezett premier helyett a film márciusban kerül mozikba.

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 02. 14:24, csütörtök | Kultúra

Komárom: közönségtalálkozót és játszóházat szervez a Jókai Mozi

Az eseményre december 5-én, délelőtt 10:00 órai kezdettel kerül sor. A program első felvonásában játszóház várja a legkisebbeket, ezután levetítik az Énekelj! című animációs film második részét.

2021. November 30. 12:02, kedd | Kultúra

Scorsese rendezheti a Grateful Dead-bandáról szóló filmet

Martin Scorsese, Hollywood egyik legendás direktora rendezheti azt a zenés életrajzi filmet, amely a Grateful Dead rockbanda történetét és frontemberének, Jerry Garciának életét mutatja be.

2021. November 28. 20:11, vasárnap | Kultúra

Nagy Magyar Filmteszt: Törőcsik Mari és Jancsó Miklós előtt tiszteleg a jubileumi évad

Ötödik alkalommal kerül megrendezésre a DUE Médiahálózat által szervezett Nagy Magyar Filmteszt című verseny. Az oktatási céllal indított játék a 14-20 éveseknek segít megismerni a magyar filmek múltját.

2021. November 24. 15:59, szerda | Kultúra

Meghalt Csűrös Karola, a Szomszédok Etusa

Életének 85. évében elhunyt Csűrös Karola színésznő, érdemes művész – tudatta a Madách Színház.