2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. December 14. 22:22, kedd | Kultúra
Forrás: Youtube

Előzetes: Everything Everywhere All At One

Előzetes: Everything Everywhere All At One

A különleges címhez különleges trailer is dukál, az A24 Studios pedig nem maradt adósunk. Íme az év egyik legjobb filmes kedvcsinálója.

Az A24 stúdió az elmúlt években csak úgy szúrja magából a remek filmeket, és bár fogalmunk sincs arról, hogy jövő évi első premierjük, az Everything Everywhere All At One milyen lesz, az biztos, hogy az előzetese nagyon jól sikerült, és egy kifejezetten érdekes és látványos koncepciót mutat be.

A Michelle Yeoh, Ke Huy Quan, James Hong és Jamie Lee Curtis főszereplésével készített filmet Amerikában március 25-én fogják bemutatni, és azt az a Dan Kwan és Daniel Scheinert írta és rendezte, akik a zseniálisan jó és méltán elismert Az ember, aki mindent tudott című alkotást is jegyezték együtt. Ez lesz a második közös munkájuk rövidfilmjeik után.

Címkék: előzetes, film, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.