2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2021. Február 17. 16:58, szerda | Kultúra
Forrás: The Independent / Youtube IGN Hungary

Előzetes: Érdekesnek ígérkezik a Szörnyella De Frász-film

Előzetes: Érdekesnek ígérkezik a Szörnyella De Frász-film

Saját mozit kap a 101 Kiskutya főgonosza, Szörnyella De Frász, eredeti nyelven Cruella DeVil. Az Emma Stone által életre keltett karakter a Disney-moziverzum egyik legfélelmetesebb főgonosza.

Ki ne emlékezne a fekete-fehér hajú nőszemélyre, aki kutyusokból akart bundát készíttetni. A klasszikus mesevilágot most egy élőszereplős, a trailer alapján sokkal sötétebb ábrázolás váltja fel, amely elsősorban Szörnyella eredettörténetét meséli el.

Emma Stone szinte felismerhetetlen a film új plakátján. Olyan, mintha valami punkrock albumot adott volna ki 40 évvel ezelőtt. A 32 éves színésznő közösségi médiában megosztott Szörnyella-portréja tisztára olyan, mintha csak valami feltörekvő, fiatal brit punkrock énekesnő új hanglemeze jelent volna meg 1981-ben, és már készül a közös turnéja a Siouxsie and the Banshees nevű bandával és a bőrdzsekis Joan Jett-tel.

Szörnyella De Frász mozifilmje a Disney ütemterve szerint 2021 májusában kerül a mozikba, feltéve persze, ha nem szól közbe a világméretű koronavírus-járvány, és nyitva lesznek tavasszal a filmszínházak. A 101 kiskutya és a 102 kiskutya mozifilmek előtt járunk időben – szóval még az is lehet, hogy ezzel a '80-as évek punkrock zenész hasonlattal nem is lőttünk annyira mellé, és tényleg azt a korszakot láthatjuk majd viszont a vásznon. Emma Stone mellett olyan sztárok is szerepelnek ebben a filmben, mint Emma Thompson, Paul Walter Hauser, Mark Strong és Joel Fry.

Íme az előzetes:

Címkék: előzetes, Szörnyella

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.