2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. December 13. 12:56, hétfő | Kultúra
Forrás: Youtube / Netflix

Előzetes: Cobra Kai – 4. évad

Előzetes: Cobra Kai – 4. évad

Már nem kell sokat aludnunk és érkezik az elmúlt évek egyik meglepetéssikere, a Cobra Kai negyedik szezonja. Lesz mit néznünk az ünnepek között.

Megérkezett a Netflixen bemutatásra kerülő, a Karatekölyök (The Karate Kid) című film alapján készített Cobra Kai című sorozat decemberi 31-ei 4. évadának első előzetese, amiből fény derül arra, hogy ezúttal milyen főszálra fog koncentrálni a széria, mint ahogy arra is, hogy kik fognak visszatérni az új részekre. A Cobra Kai Josh Heald, Jon Hurwitz és Hayden Schlossberg készítői felügyelete alatt készül továbbra is.

Mint ismert, már az ötödik szezon is berendelésre került, ami azt jelenti, hogy az írók már javában dolgoznak annak a részein is, amiből az is következik, hogy jó eséllyel már 2022-ben láthatóak lesznek. A sorozat főszereplői Ralph Macchio és William Zabka, akik régi karaktereik bőrébe bújhattak. A széria az eredeti film eseményei után 30 évvel indult el az első évadban, melyben a leszálló ágban lévő Johnny Lawrence megváltást keresve újranyitja hírhedt karate dojóját, a Cobra Kai-t. Ezzel pedig felmelegíti rivalizálását a napjainkban igen sikeres Daniel LaRussóval, aki próbál kiegyensúlyozott életet élni mestere, Mr. Miyagi tanításai nélkül. Azóta, mint látható, más ismert figurák is visszatértek a Karate Kid-univerzumból.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 20. 18:36, szombat | Kultúra

Újabb fellépőkkel bővült Gombaszög zenei kínálata

Már csak néhány napig tart a kedvezményes tavaszi jegyvásár, így készítettünk egy kis kedvcsinálót azoknak, akik még nem váltottak bérletet Gombaszögre, a nyár legnagyobb bulijára.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.