2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Január 20. 00:37, csütörtök | Bulvár
Forrás: Showtime / Youtube

Előzetes: A Földre pottyant férfi

Előzetes: A Földre pottyant férfi

Újabb földönkívüli témájú sorozat érkezik a tévéképernyőkre, ezúttal Chiwetel Ejiofor pottyan közénk a Showtime csatorna tavasszal startoló szériájában.

Az amerikai Showtime csatorna tavasszal fogja bemutatni az eredetileg a CBS All Accessre, majd a Paramount+-ra tervezett A Földre pottyant férfi (The Man Who Fell to Earth) című sorozatot, amihez kiadásra került az első előzetes is. A scifben a 70-es évekbeli filmváltozatban David Bowie által játszott főszerepet Chiwetel Ejiofor alakíthatja. A magyar premier időpontjáról egyelőre nincs hír.

A Walter Tevis könyve alapján készített sorozatot Alex Kurtzman és Jenny Lumet írta, mellettük a showrunner John Hlavin volt. A filmnek a következő volt a tartalomleírása: "Egy rendkívül titokzatos személyiség, Thomas Jerome Newton megjelenik New Yorkban. Furcsa külseje ellenére intellektuális képességei és tudományos ismeretei messze túlszárnyalják a jelenlegi emberi tapasztalatokat. Találmányai olyan eredetiek, hogy képesek forradalmasítani az országos kommunikációs hálózatot és három év alatt az USA leghatalmasabb kommunikációs központját képes létrehozni. Ám egyesek megérzik, hogy Newton tudása nem evilágból származik és megpróbálják a maguk érdekeinek szolgálatába állítani."

Címkék: előzetes, sorozat

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.