2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Július 26. 23:19, kedd | Bulvár
Forrás: BBC

Élő adásban lett rosszul egy brit műsorvezető

Élő adásban lett rosszul egy brit műsorvezető

A brit Konzervatív Párt két jelöltje – Liz Trusso külügyminiszter és Rishi Sunak volt pénzügyminiszter – közötti keddi televíziós vitát meg kellett szakítani.

Amint azt egy jól értesült forrás a BBC-nek elmondta, ez azután történt, hogy Kate McCan műsorvezető elájult. Ezt a későbbiekben a vitát közvetítő Talk TV is megerősítette. A BBC beszámolója szerint McCann csak beugró volt a Talk TV-ben, mivel a másik műsorvezető, Harry Cole koronavírus miatt kiesett.

A vita félbeszakadt, miután egy hangos puffanás hallatszott a stúdióban, és Truss felsikoltott: "Úristen!" A Talk TV Twitteren jelentette be, hogy bár McCann jól van, az egészségügyi szakemberek nem tanácsolták neki, hogy folytassa a talk show vezetését. "Elnézést kérünk nézőinktől és hallgatóinktól" - írta Twitteren a televízió.

Hétfőn este zajlott az első vita a két jelölt között az új konzervatív vezetői posztra, ezt a BBC közvetítette. Szeptember 5-ig kell eldöntenie a pártnak, kit javasol a konzervatívok élére, aki egyben a következp brit kormányfő is lesz, Boris Johnsont váltva.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.