2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2021. Április 30. 12:40, péntek | Rendőrségi
Forrás: TASR

Elkapták a sofőrt, aki korábban az autópályakamerák előtt kokózott

Elkapták a sofőrt, aki korábban az autópályakamerák előtt kokózott

POZSONY, április 30. – A rendőrség szerdán megállított egy teherautósofőrt, aki tudatmódosítószerek hatása alatt közlekedett. A férfi vérében kokaint és THC-t találtak.

A sofőr jogosítványát azonnal bevonták, tájékoztatott Michal Szeiff, a Pozsonyi Rendőrkapitányság szóvivője. A rendőrök már ismerték a félreállított gépkocsit, annak sofőrjét ugyanis lencsevégre kapta az autópályakamera, ahogy félrehúzódik és egy ismeretlen kristályszerű anyagot szippant fel az orrába, majd továbbhajt. „A rendőrök két héttel az esetet követően észrevették a gyanús gépjárművet, majd félreállították,” magyarázta Szeiff.

A szóvivő hozzátette, hogy a tehergépjármű sofőrje kábítószeres tüneteket produkált, ezért vér- és vizeletmintára küldték egy közeli egészségügyi központba. A vizsgálat megerősítette a rendőrök gyanúját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 10:02, csütörtök | Rendőrségi

Kaliňák: A miniszterelnök állapota a műtét után stabil, de még mindig súlyos

A kórház szóvivője hozzátette, hogy két sebészcsoport öt órán keresztül operálta a miniszterelnököt. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.