2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. November 24. 18:13, csütörtök | Sport
Forrás: -MM-

Eljött Super Smith ideje!

Eljött Super Smith ideje!

Hatalmas érzelmek lettek úrrá Michael Smith-szen miután megszerezte első nagy bajnoki címét. Vasárnap este Nathan Aspinall-t győzte le hatalmas fölénnyel a Grand Slam of Darts döntőjében Wolverhamptonban.

Smith, aki az előző nyolc nagydöntőjét elvesztette, végre elérte, amire mindig hivatott volt. 16-5-re nyerte a döntőt, ahol esélyt sem adott ellenfelének a felzárkózásra.

A St Helens-i születésű darts csillagnak ez volt az idei évi negyedik nagydöntője. Elvesztette a Világbajnokság, a UK Open és az Európabajnokság döntőit egyaránt, de ezúttal révbe ért.

A 32 éves Smith meggyőző játékkal, magabiztosan menetelt a döntőig, ahol Nathan Aspinallt lemosva a pódiumról besöpörte a 150 000 fontos főnyereményt és az Eric Bristow Kupát.

Sok darts rajongónak az az érzése, hogy ezután Smith sorban fogja nyerni a “major” versenyeket. Tehetsége olyan van hozzá, mint talán eddig senkinek, már csak a szerencse kell hogy ezek után is mellé álljon.

Morvay Mátyás

Címkék: darts, Michael Smith

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.