2021. április 13, kedd - Ida

Hírek

2021. Április 06. 15:21, kedd | Bulvár
Forrás: Guardian

Elhunyt Paul Ritter, aki Anatolij Gyatlovot játszotta a Csernobil-sorozatban

Elhunyt Paul Ritter, aki Anatolij Gyatlovot játszotta a Csernobil-sorozatban

A brit színész még csak 54 éves volt. A szomorú hírt elsőként a Guardian közölte, a neves karakterszínész halálát állítólag agydaganat okozta.

A mozivilágban Ritter elsősorban a Harry Potter- és a James Bond-filmekből lehetett ismert a közönség számára. Ritter a varázslóvilág hatodik fejezetében, a Félvér Hercegben alakította Eldred Worple-t, Lumpsluck professzor egyik volt kedvencét. A 2008-as James Bond moziban, a Quantum csendjében pedig Guy Haines szerepét öltötte magára.

Ritter azonban elsősorban televíziós- és sorozatszínész volt, legismertebb karakterét, a csernobili katasztrófa egyik okozóját, Anatolij Gyatlovot 2019-ben láthattuk az HBO streamingszolgáltatás bombasikerében. A „nem jó, de nem is tragikus” mondat mára szállóigévé vált, rengeteg internetes meme alapjául szolgált.

Nyugodjék békében.

Címkék: gyászhír, Paul Ritter

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 11. 22:28, vasárnap | Bulvár

A Twitter kaparinthatja meg a Clubhouse alkalmazást

Egyelőre nincs egyezség, a Bloomberg beszámolója szerint a tárgyalások megrekedtek, de a Twitter nagyon szeretné megszerezni a 4 milliárd dollárt érő közösségi applikációt.

2021. Április 10. 12:13, szombat | Bulvár

Brad Pitt saját ruhakollekciót dob piacra

Természetesen exkluzív és elegáns darabokról van szó, amelyeken az az öltöny ihlette, amelyet Pitt még tavaly viselt az Oscar-gálán. A ruhadarabok kasmírból és finom pamutból készültek.

2021. Április 02. 12:46, péntek | Bulvár

Kalmár Zsolt feleségén jól áll Lewandowski meze

Kiderült, ki szerezte meg Robert Lewandowski mezét a Lengyelország elleni világbajnoki selejtezőt követően. A 3:3-ra végződött mérkőzés után Kalmár Zsolt vihette haza a világ jelenlegi legjobb csatárának felsőjét.

2021. Március 10. 12:09, szerda | Bulvár

Két köbméter trágyát szórt a Kormányhivatal elé a volt iskolaügyi miniszter

POZSONY, március 10. – A Pozsony kerületi Rendőrkapitányság nyomozást indított a Kormányhivatal előtti köztér beszennyezése ügyében. A rendőrség közösségi oldalán tette közzé a nyilatkozatot.