2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2021. December 27. 13:18, hétfő | Bulvár
Forrás: Blikk

Elhunyt Damu Roland

Elhunyt Damu Roland

A színész negyvenhét éves volt.

Ma hajnalra életét vesztette Damu Roland, a Jóban Rosszban tévésorozat egykori szereplője. A színészt még december közepén szállították kórházba koronavírus-fertőzéssel, azóta feküdt mélyaltatásban. Egy ismerőse szerint Damunak két oltása is volt, ezt egyelőre azonban egyetlen hivatalos forrás sem erősítette meg.

Damu Roland decemberben került lélegeztetőgépre, szervezete azonban nem reagált megfelelően a kezelésre, így műtüdős terápiát alkalmaztak nála, egy másik kórházba átszállítva a súlyos állapotban lévő színészt. Ezekről a hírekről Damu egyik barátja számolt be facebookos hozzászólások formájában. Ugyanez a barát közölte a ma reggeli halálhírt is, amit azóta a színész családja is megerősített.

Damuról már nyár óta csak aggasztó híreket lehetett olvasni. A bulvársajtó többször is beszámolt arról, hogy a színész egészségi állapota folyamatosan romlik, munkát nem képes vállalni, így barátaitól kölcsönzött pénzből tartja el magát és vásárol gyógyszereket.

Damu Roland 1974-ben született, Nyíregyházán járt művészeti szakközépiskolába. Több színházban is játszott, több mint 150 filmben és sorozatban szinkronizált. Legismertebb szerepe a Jóban Rosszban Várnagy Elődje volt. Damut később vád alá helyezték, 2012-ben pedig el is ítélték Palácsik Tímea – később Vajna Tímea – megerőszakolásáért. A börtönből 2015-ben szabadult. A börtönévek után önálló esteket tartott.

Címkék: Damu Roland, halálhír

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.

2024. Május 16. 10:02, csütörtök | Rendőrségi

Kaliňák: A miniszterelnök állapota a műtét után stabil, de még mindig súlyos

A kórház szóvivője hozzátette, hogy két sebészcsoport öt órán keresztül operálta a miniszterelnököt. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.