2021. december 5, vasárnap - Vilma

Hírek

2021. November 24. 14:12, szerda | Koronavírus
Forrás: TvNoviny

Elhunyt COVID-ban az egyik legismertebb oltásellenes aktivista

Elhunyt COVID-ban az egyik legismertebb oltásellenes aktivista

Miroslavot, aki az egyik legaktívabb és leghangosabb tagja volt az oltásellenesek csoportjának, legyőzte a COVID-19 betegség.

Miroslav tagja volt annak a csoportnak, amelyik a mobil oltópontokat támadta. Támogatta a kormányellenes tüntetéseket és részt vett a Lidl előtti gyűléseken, tüntetéseken. A hírről a tvnoviny.sk számolt be elsőként. Halálhírét Peter Vons, az Egyszerű Emberek parlamenti képviselője osztotta meg közösségi oldalán. „Mirko, köszönjük. Hiányozni fogsz Nekünk, akik ismertünk, de főleg hiányozni fogsz szeretett családodnak, édesanyádnak Aničkának, aki számtalan bírósági tárgyalásnál melletted volt. Sajnos, a COVID-19 elleni harcot elveszítetted. Nyugodj békében,” írta a képviselő.

Címkék: COVID, halálhír

Ezek érdekelhetnek még

2021. December 03. 16:12, péntek | Koronavírus

Koronavírus: pénteki adatok – Negatív rekord a fertőzöttek számában

POZSONY, december 3. – Szlovákiában csütörtökön a PCR-tesztek segítségével 15278 új fertőzöttet regisztráltak. Az elvégzett PCR-tesztek száma 42403 volt. Erről az Egészségügyi Információk Nemzeti Központja számolt be.

2021. December 02. 18:40, csütörtök | Koronavírus

Kötelező oltás: Németországban tilos az oltatlanoknak boltba vagy kocsmába menniük

Komoly szigorítások várnak azokra, akik Németországban oltatlanként élik mindennapjaikat. A nyugat-európai országban napirendre tűzték a kötelező oltás kérdését, várhatóan februárban érvénybe is léptetik.

2021. December 02. 14:23, csütörtök | Koronavírus

Koronavírus: csütörtöki adatok – több, mint száz halott

POZSONY, december 2. – Szlovákiában szerdán a PCR-tesztek segítségével 7853 új fertőzöttet regisztráltak. Az elvégzett PCR-tesztek száma 22945 volt. Erről az Egészségügyi Információk Nemzeti Központja számolt be.

2021. November 30. 11:54, kedd | Koronavírus

Koronavírus: keddi adatok – Sokkoló számok, rengeteg az új kórházban ápolt beteg

POZSONY, november 30. – Szlovákiában hétfőn a PCR-tesztek segítségével 7069 új fertőzöttet regisztráltak. Az elvégzett PCR-tesztek száma 22057 volt. Erről az Egészségügyi Információk Nemzeti Központja számolt be.