2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Január 08. 14:15, szombat | Bulvár
Forrás: Independent / Deadline

Együtt dolgozhat Keanu Reeves és Leonardo DiCaprio

Együtt dolgozhat Keanu Reeves és Leonardo DiCaprio

Sajnos azonban nem a filmvásznon, hiszen a Hulu előkészületben lévő „The Devil in The White City” című sorozatban csak előbbi vállal szerepet a pletykák szerint. DiCaprio executive producerként vesz részt.

A hírről a Deadline számolt be elsőként. A sorozat egy Erik Larson-könyv, Az Ördög a Fehér Városban alapján készül, DiCaprio mellett pedig Martin Scorsese is feltűnik, szintén executive produceri szerepben. Az Oscar-díjas színész egy régen dédelgetett álma válik valóra, hiszen a megfilmesítési jogokat már tíz évvel ezelőtt megvásárolta.

A könyv hazai kiadásának a fülszövege a következő: "Az 1893-as év fordulópont volt Amerika számára: Chicago, ez az akkor még csak feltörekvő város olyan világkiállítást rendezett, amely felülmúlta a híres párizsit, és biztosította Amerika helyét a világban; ráadásul felbukkant az első dokumentált amerikai sorozatgyilkos, H. H. Holmes. Ez a lenyűgöző bestseller a világkiállítás megrendezésének viharos és eseménydús történetét meséli el, melyhez elválaszthatatlanul hozzáforrt az ördögien ravasz és pokolian kíméletlen Holmes tevékenykedése. Olvashatunk az 1890-es évek chicagói és amerikai építészetéről, hihetetlen sikerekről és drámai sorsokról, az eszmék harcáról a profit és a bürokrácia ellen, valamint egy olyan gyilkosról, akinek tettei emberek millióit sokkolták. Az alapos kutatást és lebilincselő történetszövést kombinálva Larson könyve a történelem felfedezését kínálja a legjobb regények izgalmával."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.