2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2022. Szeptember 02. 18:18, péntek | Világ
Forrás: twitter • hvg

Egyetlen szó • Ez most a legújabb kihívás a Twitteren

Egyetlen szó • Ez most a legújabb kihívás a Twitteren

Már Joe Biden amerikai elnök is beszállt abba a kihívásba, amelynek lényege, hogy csupán egyetlen, minél kifejezőbb szóval üzenjünk.

A francia nagykövetség a forradalom, míg Joe Biden a demokrácia szavakat írták ki közösségi platformjukra. Jelenleg nem tudni, ki kezdte a legújabb divatot, és azt meg végképp, hogy jelent-e valami mélyebbet.

Egy igen furcsa kihívás kezdett el terjedni a Twitteren, amibe már az amerikai elnök, Joe Biden (vagyis inkább profilkezelője) is beszállt. A platformra a szervezetek és cégek egyetlen szót írnak csak ki, ami látszólag azt írja le, ami rájuk jellemző - fogalmazott a HVG.hu.

A Francia Nagykövetség a forradalom szót üzente meg, Joe Biden pedig azt, hogy demokrácia. A világ egyik legismertebb figurája, a 007-es ügynök közösségi oldala sem maradhatott csendben, frappáns bejegyzésével sokak arcára csalt mosolyt.


Az SBS News azt írja, azt nem tudni, honnan indult útjára az egyszavas trend, de a fentiek alapján jól látni, hogy sokan csatlakoztak a kihíváshoz. Az amerikai vasúti társaság, az Amtrak egyetlen szava (vonat) több mint 127 ezer kedvelést kapott, és több mint 2000 felhasználó osztotta meg azt.

Címkék: divat, twitter, usa

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 05. 16:32, szerda | Világ

Szlovákia egyedüli országként utasította vissza a WHO világjárványok megelőzéséről szóló nemzetközi megállapodását

A covid-19 világjárványt követően az Egészségügyi Világszervezetet (WHO) felkérték, hogy írjon egy megállapodást arról, hogyan kell reagálni, ha a helyzet megismétlődik. A cél a hibák és a mulasztások elkerülése.

2024. Május 22. 19:54, szerda | Világ

Július 4-én tartják a brit parlamenti választásokat

A miniszterelnök a Downing Street 10. szám alatti rezidenciája előtt felszólalva véget vetett a választások időpontjáról, hónapok óta tartó huzavonának.

2024. Május 21. 16:42, kedd | Világ

DRÁMA A LEVEGŐBEN: Turbulenciába került a repülőgép, az egyik utas életét vesztette

A hétfő este Londonból Szingapúrba tartó Boeing 777-es fedélzetén 211 utas és 18 fős személyzet tartózkodott.

2024. Május 17. 10:09, péntek | Világ

Ezen a napon: Május 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.