2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2022. Április 17. 19:27, vasárnap | Bulvár
Forrás: boxofficemojo

Egyelőre nem kezdett valami izmosan a harmadik Legendás Állatok-film

Egyelőre nem kezdett valami izmosan a harmadik Legendás Állatok-film

Csalódást keltő nyitóhétvégi számokat produkált a Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore, amely a Harry Potter-univerzumban játszódó előzmény-sorozat harmadik darabja.

Még az 50 millió dolláros start sem jött össze Amerikában a Legendás állatok - Dumbledore Titkai (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) című filmnek azok után, hogy az első rész annak idején 74, a folytatás pedig 62 millió dolláros első hétvégét produkált. A harmadik rész az első becslések alapján mindössze 43 millió dollárral kezdett. Ez persze elég magas szám, azonban az előző részekhez képest komoly a visszaesés, nem lehet azt mondani tehát, hogy a közönség ki volt éhezve a filmre.

A többi újonc közül a Mark Wahlberg főszereplésével készített Father Stu 5,7 millió dollárral startolt, míg az indiai K.G.F: Chapter 2 2,8 millióval, de a hétvége győztese egyértelműen az Everything Everywhere All at Once lett, ami ismét képes volt növelni bevételeit (természetesen a kópiaszámmal együtt), és az IMDb-n még mindig 8.9/10-en álló film a 4. helyre fellépve újabb 6,1 millió dollár bevételt termelt, így már 17,5 millión túl jár.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.