2024. június 18, kedd - Levente

Hírek

2023. Március 17. 11:00, péntek | Rendőrségi
Forrás: teraz.sk

Egy ittas sofőr azt állította, hogy az anyja vezetett

Egy ittas sofőr azt állította, hogy az anyja vezetett

A közlekedési járőrök megtekintették az önkormányzati kamerák felvételeit, amelyeken jól látható volt, hogy egy 29 éves férfi vezette a járművet, aki lehajtott az útról.

Az ittas férfi a Nyitra melletti (Babindál) Babindol és (Nagylapás) Veľký Lapáš közötti úton karambolozott. A rendőröknek először azt mondta, hogy az édesanyja vezetett, később azt állította, hogy egy macska futott az útjába. Az ügyben függőséget okozó szer hatása alatt elkövetett veszélyeztetés bűntette miatt indult büntetőeljárás - erősítette meg a Nyitrai Regionális Rendőr-főkapitányság.

A nyitrai közlekedési rendőrök egy bejelentést vizsgáltak, miszerint Babindál határában egy autó az árokban állt. A helyszínre érve a járművet lezáratlanul találták, senki sem tartózkodott benne. Körülbelül 20 perccel később egy férfi érkezett a helyszínre egy nővel, aki azt állította, hogy ő vezet. A vezetőülés azonban jóval hátrébb volt tolva, hogy a vékony nő a volán mögé ülhessen - közölte a rendőrség. Emellett a férfinak alkoholszaga volt, és egy üveg bor is volt az autó mellett.

A közlekedési járőrök megtekintették az önkormányzati kamerák felvételeit, amelyeken jól látható volt, hogy a 29 éves férfi vezette a járművet, és lehajtott az útról. A sofőr azt kezdte állítani, hogy egy macska futott az útjába. A rendőrök alkoholszondás alkoholtesztet végeztek nála, amelynek eredménye 2,08 milligramm alkohol volt. Korlátozták a járművezető személyi szabadságát, és további eljárási cselekményeket végeztek vele.

forrás: teraz.sk

Címkék: ittas, rendőrségi, sofőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 31. 07:31, péntek | Rendőrségi

Nagyszabású rendőri fellépést váltott ki a hamis bombariadó Bécsben

A rendőrség nagyszabású akciót indított, amelynek során a rendőrök átkutatták az állomás környékét.

2024. Május 16. 10:02, csütörtök | Rendőrségi

Kaliňák: A miniszterelnök állapota a műtét után stabil, de még mindig súlyos

A kórház szóvivője hozzátette, hogy két sebészcsoport öt órán keresztül operálta a miniszterelnököt. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

2024. Június 18. 11:51, kedd | Sport

SZENZÁCIÓ: Szlovákia legyőzte Belgiumot

Frankfurtban a szélső Ivan Schranz szerezte az egyetlen gólt a hetedik percben.

2024. Június 14. 12:50, péntek | Helyi

Hat embert kellett kimenteni a Kis-Dunából

Két mentőautót és egy mentőhelikoptert küldtek a helyszínre.