2023. június 5, hétfő - Fatime

Hírek

2023. Március 17. 11:00, péntek | Rendőrségi
Forrás: teraz.sk

Egy ittas sofőr azt állította, hogy az anyja vezetett

Egy ittas sofőr azt állította, hogy az anyja vezetett

A közlekedési járőrök megtekintették az önkormányzati kamerák felvételeit, amelyeken jól látható volt, hogy egy 29 éves férfi vezette a járművet, aki lehajtott az útról.

Az ittas férfi a Nyitra melletti (Babindál) Babindol és (Nagylapás) Veľký Lapáš közötti úton karambolozott. A rendőröknek először azt mondta, hogy az édesanyja vezetett, később azt állította, hogy egy macska futott az útjába. Az ügyben függőséget okozó szer hatása alatt elkövetett veszélyeztetés bűntette miatt indult büntetőeljárás - erősítette meg a Nyitrai Regionális Rendőr-főkapitányság.

A nyitrai közlekedési rendőrök egy bejelentést vizsgáltak, miszerint Babindál határában egy autó az árokban állt. A helyszínre érve a járművet lezáratlanul találták, senki sem tartózkodott benne. Körülbelül 20 perccel később egy férfi érkezett a helyszínre egy nővel, aki azt állította, hogy ő vezet. A vezetőülés azonban jóval hátrébb volt tolva, hogy a vékony nő a volán mögé ülhessen - közölte a rendőrség. Emellett a férfinak alkoholszaga volt, és egy üveg bor is volt az autó mellett.

A közlekedési járőrök megtekintették az önkormányzati kamerák felvételeit, amelyeken jól látható volt, hogy a 29 éves férfi vezette a járművet, és lehajtott az útról. A sofőr azt kezdte állítani, hogy egy macska futott az útjába. A rendőrök alkoholszondás alkoholtesztet végeztek nála, amelynek eredménye 2,08 milligramm alkohol volt. Korlátozták a járművezető személyi szabadságát, és további eljárási cselekményeket végeztek vele.

forrás: teraz.sk

Címkék: ittas, rendőrségi, sofőr

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 02. 08:11, péntek | Rendőrségi

Egy olasz rendőr lelőtte kollégáját, majd magával is végzett

Egy rendőr az olasz fővárosban, Rómában csütörtökön szolgálati fegyverével agyonlőtte kollégáját. A férfi egy személygépkocsival menekült el a helyszínről, amelyben öngyilkosságot követett el.

2023. Június 02. 08:09, péntek | Rendőrségi

Egy 3 éves gyermek Vágújhelyen kiesett egy lakóház ablakából

Az anya a szomszéd szobában tartózkodott, amikor megtörtént a baleset.

2023. Június 01. 10:15, csütörtök | Rendőrségi

Egy szlovák férfit 4 év börtönre ítéltek Ausztriában, mert aranyat lopott egy múzeumból

Becslések szerint az ékszerek értéke 80 ezer euró volt.

2023. Május 30. 07:11, kedd | Rendőrségi

Életét vesztette egy jabloncai férfi, akinek kigyulladt a háza

A ház tulajdonosa egyedül volt az épületben.