2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Július 18. 19:38, hétfő | Rendőrségi
Forrás: Szlovák Polgárőrség, SziaKomárom.sk

Egy húszéves fiú holttestét találták meg a Holt-Vágban

Egy húszéves fiú holttestét találták meg a Holt-Vágban

Nem egész két nappal ezelőtt szörnyű baleset történt a komáromi Holt-Vágon. Ricsi, a mindössze húszéves srác belefulladt a vízbe. A holttestet csak hétfőn sikerült megtalálni.

Az esetről még nincsenek pontos rendőrségi hírek - írja a sziakomárom.sk városi portál. Előzetes információik alapján a fiú néhány barátjával a tóban fürdött, az Apáli csárdával szemben lévő partszakaszon. Körülbelül a parttól 15 méterre tűnt el.

A holttestet szombat óta nagy erőkkel kereste a Nemesócsai Polgárőrség, valamint a Komáromi Rendőrség Kutyás egységei. A bejegyzést a Polgárőrség facebookján találják. A keresés, amelyben helyi civilek is segítettek, egész vasárnap folyt, a kutyák mellett víz alatti radart és drónokat is bevetettek.

“Nagy köszönet jár azon idegennek, akik felajánlották a víz alatti radarjukat és jöttek segítettek, de mindenki másnak is, akik bármely formában segítettek a keresésben!” áll a Polgárőrség bejegyzésében. “Az egész Holt-Vágot víz alatt és felett is átvizsgáltuk. … Míg végül hétfőn a keresési akció véget ért, a rendőrség alkalmazottjainak sikerült megtalálni a vízbe fulladt Ricsit!” így a bejegyzés.

A holttestet körülbelül azon a részen találták meg, ahol el is süllyedt: nagyjából 15 méterre a parttól.

Portálunk nevében őszinte részvétünket fejezzük ki Ricsi családjának.

Fotók a keresésről (forrás: Občianska stráž Slovenskej republiky)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.