2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2020. Október 25. 15:18, vasárnap | Tech

Egy cég máris elkezdte gyártani a különleges PS5 borításokat

Egy cég máris elkezdte gyártani a különleges PS5 borításokat

Az előző generációs SONY gép custom borítói nagy sikernek örvendtek a játékosok körében, legyen szó valamelyik játék speciális verziójáról vagy bármelyik másik előlaptól, amely elütött a klasszikus fekete dizájntól.

A SONY ígéretet tett, hogy az új generációs konzolok is személyre szabhatók lesznek, a fehér burkolatot ezért könnyen eltávolíthatónak tervezték. Nem először jelentkezett be egy független, másik gyártócég, hogy készít saját borítást a PS5-höz, viszont nem is a Truly Exquisite az utolsó a drága luxuskiszereléseivel. Most azonban egy másik cég akar betörni a játékospiacra új dizájnjaival. A PlateStation 5 elnevezésű csapat a novemberi kezdésre mindjárt 5 új külsővel készült a fehér tokot nem kedvelők számára. Mutatjuk a színkombinációkat:

A cég igyekezett mindjárt az elején tiszta vizet önteni a pohárba, ugyanis nem egy hivatalos együttműködésről van szó, a PlateStation 5-nek nincs szerződése sem a SONY-val, sem másik PS5-höz köthető céggel. A krómhatású, a cseresznyevörös, az indigókék, a mattfekete és a terepszínű (Jungle Camo) változat egységesen 39,99 dollárért vásárolható meg, és ha hihetünk a Platestation 5 weboldala számlálójának, akkor igen kelendők a termékeik, mivel sűrűn ugrálnak fel az infóablakok, hogy valaki éppen vásárolt egyet a borítások közül. Az spéci külsőket november 12-én, a PlayStation 5 megjelenése napján tudják szállítani.

A PS5 nálunk is november 19-én jelenik meg, de az előrendelések hatalmas számának köszönhetően már mindegyik elfogyott. A japán cég februárra ígérte az utánpótlás legyártását, tehát aki most rendel PS5-t, az bizony még várhat pár hónapot. Addig is megrendelheted a fent bemutatott speciális külsőket. Előző cikkünkre kattintva pedig bemutatjuk a PS5 indulásakor elérhető legjobb játékok listáját.

Címkék: PS5, Tech

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 13. 15:17, szerda | Tech

A Netflix után az HBO Max is letiltja a fiókmegosztást

A streaming platform ezt "jelentős lehetőségnek" tekinti a profit növelésére.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.