2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. Március 10. 14:18, szerda | Rendőrségi
Forrás: BBC

Egy ausztrál férfi segítségnyújtás helyett lefilmezte a haldokló rendőröket, akiket az ő igazoltatása közben gázoltak el

Egy ausztrál férfi segítségnyújtás helyett lefilmezte a haldokló rendőröket, akiket az ő igazoltatása közben gázoltak el

A rendőröket igazoltatás közben gázolta el egy kamion, az igazoltatott férfi azonban csak gúnyosan filmezte a haldoklókat. Az ausztrál férfi a bíróság előtt beismerte bűnösségét.

A BBC számolt be arról, hogy a 42 éves Richard Pusey-t még tavaly igazoltatták a melbourne-i autópályán, amikor is gyorshajtásért félreállították. Az intézkedő járőröket elütötte egy kamion, Pusey azonban méterekkel arrébb állt, így úszhatta meg a balesetet. A cikk alapján azonban ahelyett, hogy segítséget nyújtott volna a haldokló rendőröknek, elővette telefonját és gúnyos megjegyzések közepette filmezni kezdte őket.

„Nesztek. Bámulatos, abszolút bámulatos.” Utána még szitkozódott egy sort, majd hazament. Később a barátainak megmutatta a felvételt, amit a helyszínen készített. A négy rendőr életét vesztette a balesetben. A férfit ezt követően az otthonában vették őrizetbe gyorshajtás, kábítószer-birtoklás és a viselkedése miatt. Pusey március végén áll legközelebb a bíróság elé, a kamion sofőrje szintén elismerte a bűnösségét, az ő ügyét is ebben a hónapban tárgyalják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.