2023. június 5, hétfő - Fatime

Hírek

2023. Március 20. 09:35, hétfő | Világ
Forrás: teraz.sk

Egy áldozatot követelt az olaszországi lavina, egy másik személyt keresnek

Egy áldozatot követelt az olaszországi lavina, egy másik személyt keresnek

A vasárnap dél körül kezdődött lavina egy 25 éves svéd nő életét követelte - jelentette az APA osztrák hírügynökség. A nő három másik emberrel együtt síelt egy kijelölt sípályán a Val Veny völgyben.

Egy ember meghalt, egy másik eltűnt, miután vasárnap lavina zúdult az északnyugat-olaszországi Courmayeur síparadicsomára. Erről az AFP hírügynökség számolt be az olasz médiára hivatkozva.

A lavina, amely vasárnap dél körül indult el, egy 25 éves svéd nő életét követelte - jelentette az APA osztrák hírügynökség. A nő három másik emberrel együtt síelt egy kijelölt lejtőn a Val Veny völgyben.

Két síelőnek sikerült elkerülnie a lavinát, és riasztották a hegyimentőket.

A mentőakcióban egy helikopter is részt vett, de a rossz időjárás megnehezítette a mentést. A negyedik síelő keresését hétfőn reggel folytatják.

forrás: teraz.sk

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 02. 08:11, péntek | Világ

Túlmelegedés miatt halt meg egy gyerek az autóban, amíg a szülei templomban voltak

Egy 11 hónapos csecsemő halálát vizsgálják az Egyesült Államokban, a floridai Palm Bayben. Szülei a forró autóban hagyták, miközben a templomban voltak a vasárnapi istentiszteleten.

2023. Június 01. 19:44, csütörtök | Világ

Ezen a napon: Június 1.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2023. Május 31. 09:50, szerda | Világ

Ezen a napon: Május 31.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2023. Május 31. 08:15, szerda | Világ

Régészet: a múlt rejtett kincsei feltárva

Régészek szerte a világon régészeti ásatásokat végeznek, hogy felfedjék a korábbi civilizációk maradványait és megértsék az emberi történelem rejtett titkait.