2024. május 28, kedd - Emil, Csanád

Hírek

2023. Június 02. 08:09, péntek | Rendőrségi
Forrás: aktuality.sk

Egy 3 éves gyermek Vágújhelyen kiesett egy lakóház ablakából

Egy 3 éves gyermek Vágújhelyen kiesett egy lakóház ablakából

Az anya a szomszéd szobában tartózkodott, amikor megtörtént a baleset.

Szerdán Vágújhelyen egy 4 emeletes lakóház legfelső emeletén lévő ablakból kiesett egy 3 éves kisfiú. "Édesanyja a szomszédos szobában tartózkodott akkoriban" - jelentette a rendőrség csütörtök reggel a közösségi oldalon.

A rendfenntartók szerint a kisfiú közvetlenül a lakóház előtti járdára esett. "A mentőszolgálatot azonnal a helyszínre hívták, a gyermeket pedig repülővel szállították egy pozsonyi kórházba. Szerencsére már nincs életveszélyben, állapota stabil" - tette hozzá a rendőrség.

A vágújhelyi rendőrség testi sértés bűntette miatt indított büntetőeljárást. "Az eset körülményeit és okait vizsgálják" - zárul a rendőrségi tájékoztató.


"Megerősíthetem a mentősök beavatkozását, akiket a sérült gyermek megsegítésére küldtünk. Őt a földi mentősök látták el. Később a légi mentőszolgálat munkatársai vették gondozásba, akik szintén kórházba szállították" - mondta Alena Krčová, a mentősök műveleti központjának szóvivője.

"A gyermek az Országos Gyermekbetegségek Intézetének orvosainak gondozásában van. A gyermek törvényes képviselőinek beleegyezése nélkül nem adhatunk további információkat az egészségi állapotáról" - mondta Dana Kamenicka, az intézet szóvivője.

Forrás: aktuality.sk

Címkék: ablak, baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 10:02, csütörtök | Rendőrségi

Kaliňák: A miniszterelnök állapota a műtét után stabil, de még mindig súlyos

A kórház szóvivője hozzátette, hogy két sebészcsoport öt órán keresztül operálta a miniszterelnököt. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

2024. Május 27. 11:30, hétfő | Sport

F1: Charles Leclerc diadalmaskodott a Monacói Nagydíjon

Leclerc 2022 júliusa óta először nyert, ezzel pályafutása hatodik győzelmét aratta és először tudott nyerni hazai pályán.

2024. Május 27. 10:43, hétfő | Sport

CSEH ARANY: A csehek nyerték az otthon rendezett világbajnokságot

A győztes gólt David Pastrňák szerezte.

2024. Május 23. 20:50, csütörtök | Helyi

Somorja: Megkezdődött a Szent Orbán-napi vásár a Fő téren

Az idei vásár, amelyet május 23. és 25. között rendeznek meg Somorja főterén, kézműves és fogyasztási cikkek, valamint ételek és italok széles választékát kínálja.