2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2022. Április 11. 21:44, hétfő | Helyi önkormányzati
Forrás: dunaszerdahelyi.sk

Dunaszerdahely: változik a hulladékszállítás menetrendje Húsvéthétfőn

Dunaszerdahely: változik a hulladékszállítás menetrendje Húsvéthétfőn

Figyelem! Dunaszerdahely önkormányzatának hulladékgazdálkodási osztálya figyelmezteti a város családi házas övezetében lakókat, hogy húsvéthétfőn módosul a hulladék elszállításának időpontja.

“A városi hivatal illetékes osztálya ezúton jelzi a családi házas övezetben élő lakosok számára, hogy húsvéthétfő (április 18-a) helyett az azt megelőző szombaton (nagyszombaton, azaz április 16-án) szállítják el a családi házas övezetből a kommunális hulladékot,” írja a dunaszerdahelyi.sk weboldal.

A változás az alábbi utcákat érinti:

Arany János utca, Balassi Bálint utca, Bécsi út, Béke utca, Bihari utca, Bősi út, Csallóköz utca, Csillag utca, Diófa utca, Építők útja, Fatelep utca, Fő utca, Fürdő utca, Ipari utca, Kápolna utca, Kapuhegy utca, Karcsai út, Kereszt utca, Kertalja utca, Kistejedi utca, Levendula utca, Logisztikai park utca, Mély út, Nárcisz utca, Neratovicei tér, Nyírfa utca, Ollétejed, Petőfi Sándor utca, Pitypang utca, Pódafai út, Pozsonyi út, Rákóczi utca, Szent Kristóf út, Üdülő sor, Újtelep, Vajanský utca, Vasútsor, Viola utca, Zöldfa utca.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.