2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. December 21. 16:24, szerda | Sport
Forrás: dunaszerdahelyi.sk / HCDAC

Dunaszerdahely: Kézilabdás lányaink a válogatottban

Dunaszerdahely: Kézilabdás lányaink a válogatottban

A lengyelországi Szczyrk városa adott otthont annak a tornának, melyen a szlovák ifjúsági női kézilabda válogatott is részt vett december 12-19. között.

A HC DAC Dunaszerdahely klub színeit Beke Laura Kitti és Bozsek Brigitta, a stábban Hudak Juraj képviselte.

Szlovákia a második helyet érte el a négy csapatos versenyen, ahol Csehország, Magyarország és a lengyel házigazdák korosztályos válogatottjaival mérkőztek. „Nagyon izgatottan vártam az összetartást. Múlt évben is volt szerencsém részt venni ezen a tornán. Hétfőtől csütörtökig kemény edzéseink voltak. Ez alatt az idő alatt kellett hozzászoknunk az új edzői gárdához.Pénteken a hazai lengyel válogatottal mértük össze erőnket, akiket nagy csatában, erős küzdeni akarással, végül sikerült 10 góllal legyőznünk.A következő játéknapon Magyarország válogatottja volt az ellenfél, ahol sok hibával játszottunk, így a mérkőzést sajnos nem sikerült megnyernünk.Az utolsó napra az volt a célunk, hogy megmutassuk, az előző nap vereségéből fel tudunk állni.Kiváló csapatmunkával sikerült legyőznünk a cseh válogatottat, igy végül második helyen zártuk az Olimpiai Reménységek Tornáját.” - nyilatkozta a dunaszerdahelyi.sk portálnak Beke Laura Kitti.

„A múlt évben is részt vehettem már a korosztályos összetartáson, de egy balszerencsés sérülés miatt, sajnos idő előtt haza kellet jönnöm. Nagyon boldog voltam, amikor megkaptam a meghívót. Egész héten nagyon sokat dolgoztunk az edzéseken. A tornán 2. helyen végeztünk. Nagyon örültem, hogy ott lehettem és kaptam játéklehetőséget.” mondta Bozsek Brigitta.

A mérkőzések eredményei:
Szlovákia – Lengyelország: 24-14
Szlovákia – Magyarország: 20-31
Szlovákia – Csehország: 27-24

A szakmai stáb tagjai: Ján Beňadik vezetőedző, Martin Križan és Juraj Hudák asszisztensek, Zuzana Füleová csapatvezető.

Gratulálunk a csapatnak az elért eredményhez és további sok sikert kívánunk!

Forrás: dunaszerdahelyi.sk

Címkék: HCDAC, kézilabda

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 22. 09:01, hétfő | Sport

F1: Verstappen nyerte a Kínai Nagydíjat

Lewis Hamilton, aki nem szerepelt jól az időmérőn, és csak a tizennyolcadik helyről indult, végül a kilencedik helyen végzett a Mercedes-szel.

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.