2022. július 2, szombat - Ottó

Hírek

2022. Május 13. 17:33, péntek | Helyi
Forrás: dunaszerdahelyi.sk

Dunaszerdahely: Elballagott a Közös Igazgatású Szakközépiskola 5 osztálya

Dunaszerdahely: Elballagott a Közös Igazgatású Szakközépiskola 5 osztálya

Ha május, akkor ballagás. Nagy esemény ez egy ember életében, hiszen a szimbolikus esemény után már nincs visszaút, jön a nagybetűs Élet.

Az elmúlt két év kényszerszünetét követően ismét ballagó diákokkal teltek meg a dunaszerdahelyi iskolák. A dunaszerdahelyi.sk városi portál jóvoltából most a Közös Igazgatású Szakközépiskola ünnepi pillanatait vehetjük szemügyre. A dunaszerdahelyi Közös Igazgatású Szakközépiskola, Szabó Gyula 21-ben 5 végzős osztály ballagott. A 4 éves szakok közül a 4.C, 4.D és a 4.E osztályok, míg a felnőttképzésben a 2.J és a 2.L osztály fejezi be tanulmányait.

A diákok az utolsó osztályfőnöki óra után, melyet a harmadikosok által díszített teremben tartottak, elbúcsúztak iskolatársaiktól.

Az iskola ebédlőjében tartott ballagási ünnepségen, a szakközépiskola igazgatónője, Vajda Angelika szólt a végzős diákokhoz, kívánva nekik sok sikert az érettségi vizsgákhoz és az életben egyaránt, hogy tudják kamatoztatni az itt szerzett tudást, tapasztalataikat.

A jelenlevő szülők és hozzátartozók ezt követően szebbnél szebb csokrokkal gratuláltak nekik.

Köszönet illeti az iskola kórusát, valamint Vida Barbarát és Füri Adriánt, hogy énekükkel emelték az ünnepséget.

AD REVIDENDUM 2027!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 29. 19:52, szerda | Helyi

Hőségriadó!

Hőségriadó van érvényben az ország egész területén. A riasztást a Szlovák Hidrometeorológiai szolgálat adta ki a hét hátralévő részére.

2022. Június 28. 23:54, kedd | Helyi

Rovarhoteleket helyeztek ki a somorjai óvodák udvarára

Az elmúlt napokban Somorja négy óvodájában helyzetek ki rovarhoteleket a képviselő-testület környezetvédelmi szakbizottságának tagjai - írja a samorin.sk városi portál.

2022. Június 27. 18:12, hétfő | Helyi

A Selye János Gimnáziumban járt a német és a francia nagykövet

Egészen váratlanul, bejelentés nélkül tett látogatást a komáromi Selye János Gimnáziumban. Az eseményről és az iskola utolsó aktív napjairól Králik Zsuzsanna pedagógus írt összefoglaló cikket.

2022. Június 27. 13:39, hétfő | Helyi

VI. Felvidéki Vágta

A VI. Felvidéki Vágtára kilátogató közönség tagjai komoly küzdelmek szemtanúi lehettek.