2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Május 13. 17:33, péntek | Helyi
Forrás: dunaszerdahelyi.sk

Dunaszerdahely: Elballagott a Közös Igazgatású Szakközépiskola 5 osztálya

Dunaszerdahely: Elballagott a Közös Igazgatású Szakközépiskola 5 osztálya

Ha május, akkor ballagás. Nagy esemény ez egy ember életében, hiszen a szimbolikus esemény után már nincs visszaút, jön a nagybetűs Élet.

Az elmúlt két év kényszerszünetét követően ismét ballagó diákokkal teltek meg a dunaszerdahelyi iskolák. A dunaszerdahelyi.sk városi portál jóvoltából most a Közös Igazgatású Szakközépiskola ünnepi pillanatait vehetjük szemügyre. A dunaszerdahelyi Közös Igazgatású Szakközépiskola, Szabó Gyula 21-ben 5 végzős osztály ballagott. A 4 éves szakok közül a 4.C, 4.D és a 4.E osztályok, míg a felnőttképzésben a 2.J és a 2.L osztály fejezi be tanulmányait.

A diákok az utolsó osztályfőnöki óra után, melyet a harmadikosok által díszített teremben tartottak, elbúcsúztak iskolatársaiktól.

Az iskola ebédlőjében tartott ballagási ünnepségen, a szakközépiskola igazgatónője, Vajda Angelika szólt a végzős diákokhoz, kívánva nekik sok sikert az érettségi vizsgákhoz és az életben egyaránt, hogy tudják kamatoztatni az itt szerzett tudást, tapasztalataikat.

A jelenlevő szülők és hozzátartozók ezt követően szebbnél szebb csokrokkal gratuláltak nekik.

Köszönet illeti az iskola kórusát, valamint Vida Barbarát és Füri Adriánt, hogy énekükkel emelték az ünnepséget.

AD REVIDENDUM 2027!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.

2024. Február 05. 09:35, hétfő | Helyi

Dunaszerdahely: A városi buszok új menetrendje február 5-én lép hatályba

A város tömegközlekedési rendszerének fejlesztése érdekében február 5-én új menetrend lép életbe a városi buszok számára, figyelembe véve a lakossági kéréseket. A változások elsősorban az 1-es vonalra koncentrálódnak.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.