2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2021. Augusztus 25. 09:45, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: dunaszerdahelyi.sk / Nyitókép: Nagy Gyula

Dunaszerdahely: Blanka Gašparíková lett az Év Pedagógusa verseny közönségdíjasa

Dunaszerdahely: Blanka Gašparíková lett az Év Pedagógusa verseny közönségdíjasa

Dunaszerdahely önkormányzata idén is díjazza a város iskoláiban dolgozó pedagógusokat, az Év Pedagógusa díj mellett azonban most közönségdíjat is lehetett nyerni.

A hírről a dunaszerdahelyi.sk számolt be. „Az utolsó fordulóba hat jelölt került: Csémi Melinda, Fodor Ilona, Blanka Gašparíková, Marczell Erika, Simon Anikó és Vass Szilvia. A jelöltek közül a legtöbb szavazatot 2021-ben Blanka Gašparíková kapta. Az elismerést ő is a Szent István-napon vehette át A. Szabó László oktatásért felelős alpolgármestertől,” írja a városi portál cikke.

Blanka Gašparíková 1977 óta dolgozik a Komensky utcai óvodában – pedagógusi munkáját 44 éve végzi.

Több évtizedes munkája alatt egymást követték a generációk. Az egykori óvodások ma szülőként viszik gyermekeiket ugyanabba az intézménybe.
Vegyes és magas létszámú csoportokban dolgozik, az óvodai kollektíva példamutató óvónőjeként.

Az oktatási folyamatban igyekszik új módszereket bevezetni, valamint szerepet vállal az új segédeszközök és módszertani kézikönyvek létrehozásában. Együttműködik az óvoda fejlődéséhez hozzájáruló projektek, különféle tevékenységek megvalósításában is.

Emellett szorosan együttműködik az óvoda igazgatónőjével, akivel közösen gazdagítják az oktató-nevelő munkát, valamint az óvodán kívüli tevékenységeket. A középiskolából érkező gyakornokokat segíti és támogatja abban, hogy a jövőbeli szakmájukat szeressék, és pozitívan álljanak hozzá.
dunaszerdahelyi.sk / infocsallóköz.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 10:27, csütörtök | Sport

HARMADIK GYŐZELEM A VB-n: A szlovákok 4:0-ra verték Lengyelországot

Samuel Hlavaj kapus 20 védést mutatott be, és bemutatta első hibátlan mérkőzését.

2024. Május 16. 10:02, csütörtök | Rendőrségi

Kaliňák: A miniszterelnök állapota a műtét után stabil, de még mindig súlyos

A kórház szóvivője hozzátette, hogy két sebészcsoport öt órán keresztül operálta a miniszterelnököt. Jelenleg az intenzív osztályon ápolják.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.