2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Március 23. 16:29, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: dunaszerdahelyi.sk / Nyitókép: dunaszerdahelyi.sk

Dunaszerdahely: Aki nem kapott barna szemeteskukát, az itt jelezheti

Dunaszerdahely: Aki nem kapott barna szemeteskukát, az itt jelezheti

A dunaszerdahelyi.sk weboldal tette közzé azt a telefonszámot, amelyen azok igényelhetik a zöldhulladék tárolására alkalmas barna szemeteskukát, akik nem kaptak, vagy eddig nem igényeltek.

„A Municipal Real Estate városi közterületfenntartó cég arra kéri azon dunaszerdahelyi lakcímmel rendelkező családi házak tulajdonosait, akiket valamilyen oknál fogva nem tudott elérni, s ebből kifolyólag nem tudták számukra a zöldhulladék tárolására alkalmas barna kukát átadni, mihamarabb jelezzék igényüket a 0918/494 630-as telefonszámon,” írja a dunaszerdahelyi.sk

Amennyiben egy kuka nem lenne elegendő a zöldhulladékra, a fennmaradó lebomló kerti hulladékot NEM LEHET MAJD ZSÁKOKBAN KIHELYEZNI a kuka mellé.

Ilyen esetben még egy hulladékgyűjtő edényt kell rendelni – ez a második azonban már nem lesz ingyenes, 35 eurót kell majd érte fizetni.

Azok, akik még egy kukát szeretnének rendelni, ugyancsak a 0918/494 630-es telefonszámon tehetik azt meg.

Egy családi háztól maximum két kukából fogják elszállítani a zöldhulladékot. A családi házaktól a zöldhulladék elszállítása idén március 29-től kezdődik, minden héten hétfőtől csütörtökig fog tartani az utcák besorolása szerint.

dunaszerdahelyi.sk

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 10:14, csütörtök | Sport

A Real büntetőkkel nyert a City ellen, a Bayern lesz az ellenfele az elődöntőben

A Real a 12. percben szerzett vezetést az Etihad Stadium-ban. Vinicius Junior futott el a szélen, és a tizenhatosban érkező Rodrygót találta meg keresztlabdájával.

2024. Április 17. 10:49, szerda | Világ

Ezen a napon: Április 17.

Ezen a napon rovatunk mai epizódjában ismét bemutatunk néhány jeles eseményt, amelyek a mai napon történtek a történelemben.

2024. Április 17. 10:12, szerda | Életmód

A fogorvosok nem értenek egyet a fogászati segély eltörlésével

A kamara arra is rámutatott, hogy senki sem kommunikált velük az ellátások bevezetéséről vagy visszavonásáról.

2024. Április 15. 09:08, hétfő | Sport

NBA: Véget ért az alapszakasz, mutatjuk a rájátszás párosításait

Az NBA történetében először fordult elő, hogy az utolsó játéknapon három azonos mérleggel rendelkező csapat küzdött meg az összesített első helyért a konferenciában.