2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2021. Július 06. 11:33, kedd | Bulvár
Forrás: HVG.hu

Dopeman Laci: A magyarok még senki alatt nem éltek olyan jól, mint az Orbán-kormány alatt

Dopeman Laci: A magyarok még senki alatt nem éltek olyan jól, mint az Orbán-kormány alatt

Dopeman Laci, azaz Pityinger László repper meglepő véleménnyel állt elő legújabb videójában. A 2013-ban még Orbán Viktor hungarocell-fejét rugdosó életművész szomorúan közölte a hírt:

„Orbán-szobor-fej-rúgóként szomorú kimondanom, de a magyarok még senki alatt nem éltek olyan jól, mint az Orbán-kormány alatt.” A HVG a legfontosabb mondatokat egy csokorba gyűjtötte.

A zenész most egy egyórás, „Hogyan váltsák le Orbán Viktort? Így nem. Legalábbis szerintem” című videóban mondta el a véleményét az ellenzékről, azaz arról, hogy szerinte nem lenne helyes, ha „ez a hat ló vontatta szekér érne a célba az Orbán vezette Lamborghini helyett, és menten szét is szaladnának a lovak”. Elmondása szerint az ellenzék annyira nem egységes, hogy alkalmatlan lenne bármilyen hierarchiára épülő struktúrát irányítani. Példaként Budapestet hozta fel.

„Sétálj be Budapestre, a Nyugati pályaudvar környékére. Testvérem, nagyon kemény, amit kimondok: koszos a város, redvás, a szél fújja a szemetet. Budapest mocskos,” indokolta véleményét Dopeman, aki szerint az előválasztás amúgy sem szól semmi másról, mint hogy Gyurcsány Ferenc mit akar, és hogy „Gyurcsány bosszúja beteljesedik az MSZP-n”, ráadásul Gyurcsány „megeszi az összes ellenzéki pártot, és ez nem Fidesz-álláspont: aki kinyitja a szemét, az ezt látja”.
A repper tisztában van a korrupció létezésével. „Tudom, hogy sokan urizálnak, sokan nagyon meggazdagodtak, és egyáltalán nem keresztények, (…) de engem ez nem érdekel, leszarom, érted, nem izgat, mert előtte a másik csinálta, csak arra már nem emlékeznek”. Dopeman szerint sokkal jobb egy velejéig rohadt, korrupt, biznisz-alapú kormány, mint egy „eszmeiségtől átfűtött, elvi alapú pártocska, mert a korrupt arra is fog figyelni, hogy ami korrumpálódik, az ki tudja termelni a korruptságát”. A kérdésre, hogy pontosan mit jelent az elvi pártocska szó, így válaszolt: „Az ellenzék beállt az őrült LMBTQ-tömbbe, már bejött ez az őrült eszmeiség, és ebből baj lesz”.

Dopeman a videóban üzent is azon barátainak, akik az LMBTQ közösségbe tartoznak: „Amit ti csináltok, az a mágnes mínusz vége a mínusszal, mintha a konnektorba nem a dugót akarnám dugni, hanem a konnektorral dörzsölném össze. Egész egyszerűen a természet működése folytán nem működőképes ez.” A géppisztolynyelvű gengszterrepper szerint ez a tömeg ugyanúgy kisajátította a szivárványt, mint a Fidesz a kokárdát.

„Nem az a lényeg, hogy kik a perverzek, a Kaleta meg a Szájer, mert minden párt tele van ezzel az embertípussal,” mondta Dopeman.

Dopeman arról is elmondta a véleményét, hogy egyesek szerint elnyomás és diktatúra jellemzi az országot. Szerinte ez nem igaz, ugyanis Fekete-Győr András – „Che Guevara, akinek csak megszületni volt nehéz” – Bécsben ehetett bécsi szeletet, hűs citrommal.

A teljes videó itt tekinthető meg:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.