2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2021. Augusztus 23. 15:50, hétfő | Bulvár
Forrás: instagram

Dennis Bergkamp szexi lánya egy híres focistába esett bele

Dennis Bergkamp szexi lánya egy híres focistába esett bele

A huszonöt éves Estelle Bergkamp gyönyörű romantikus kapcsolatot ápol a Manchester United középpályásával, Donny van de Beek-kel.

Mintha csak egy romantikus filmben lennénk. Az Arsenal volt sztárjának lánya Donny van de Beek-kel, a Vörös Ördögök középpályásával jár. A fiatal játékos nehéz szezonon van túl, továbbra is próbál elhelyezkedni a Premier League kemény és igényes rendszerében. Ebben segít neki újdonsült szerelme, Estelle, akivel még Amsterdamban ismerkedett meg. A hölgy kimondottan szemrevaló, és magánéletét nem rejti véka alá, közösségi profilja hemzseg a privát bejegyzésektől.

Érdekesség, hogy Dennis Bergkamp pont akkor játszott Londonban, amikor a fent említett lány megszületett. Estellenek nem idegen a futball, gyerekként édesapja bevitte a Highbury stadionba, ahol ő is büszkén pózolhatott az elhódított Premier League kupával. Ezt idén akár meg is ismételheti Donny van de Beek oldalán.

Címkék: Bergkamp, bulvár, foci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.