2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2022. Március 03. 21:45, csütörtök | Bulvár
Forrás: People Magazine

Daniel Radcliffe Wierd Al Yankovic bőrébe bújik

Daniel Radcliffe Wierd Al Yankovic bőrébe bújik

Külön érdekesség, hogy idén két olyan film is a mozikba kerülhet, ahol Madonnát formálja meg egy fiatal színésznő. Az egyiket már ismerjük.

Evan Rachel Wood lesz Madonna Daniel Radcliffe Weird Al Yankovic-es életrajzi filmjében, a Weird: The Al Yankovic Storyban, amit a Rokura készít Eric Appel saját és Al Yankovic forgatókönyve alapján. A filmben még Rainn Wilson, Julianne Nicholson és Toby Huss is kiemelt szerepet fog kapni.

Emellett egyébként még egy Madonna életrajzi film is készül, ami kapcsán elkezdtek kiszivárogni olyan színészek nevei, akiket meghallgattak a szerepre. Eddig Sydney Sweeney, Julia Garner és Barbie Ferrara került megerősítésre több forrásból, az énekesnő pedig korábban Julia Fox és Florence Pugh nevét említette a filmmel összefüggésben, mintegy vágyként. Mellettük még Alexa Demie és Odessa Young nevéről olvashattunk.

Evan Rachel Wood játszhatja Madonnát a Weird Al Yankovic-filmben

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 09:32, hétfő | Bulvár

81 éves korában elhunyt Dušan Grúň

A legsikeresebb időszak számára az 1968 utáni volt, amikor a legtöbb slágerét rögzítette, mint például a Butterfly, a Plavovláska, a Kde si bola, keď tu hrmelo, a Malvína, illetve a Synček neplač.

2024. Február 05. 09:19, hétfő | Bulvár

Kiosztották a Grammy-díjakat

Taylor Swift Midnights című albuma nyerte el a legjobb vokális popalbumnak járó díjat.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.