2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2022. Szeptember 30. 20:08, péntek | Helyi
Forrás: Pázmáneum Sajtószolgálat • Fotók: Nagy Gyula

Daisyért és Rebekáért tartottak jótékonysági koncertet Dunaszerdahelyen

Daisyért és Rebekáért tartottak jótékonysági koncertet Dunaszerdahelyen

Szeptember 29-én jótékonysági koncertet rendeztek a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban. A két kislány, Daisy és Rebeka gyógyulását segítendő eseményt a Pázmáneum Társulás szervezte.

A gálaműsorban több hazai művész, énekes és zenekar is fellépett, így jelen volt az Arizóna zenekar, a Szent György Kórus, a Black & White zenekar, Haizok Melinda, Kosár Szabolcs és Józsa Janka, Kovács Koppány, Nagy Viki, Plavucha Márk és Valasko Ferenc.

A Szlovák Vöröskereszt Dunaszerdahelyi Helyi Szervezetének köszönhetően a koncertre érkezők még külön pénzadománnyal is hozzájárulhattak a két kislány gyógykezelésére. A rendezvényre támogatói és koncertjegyet lehetett vásárolni.

Karaffa Attila, a Pázmaneum Társulás elnöke megköszönte a jelenlevőknek, a művészeknek és mindazoknak, akik bármilyen formában is támogatták a rendezvényt, hogy a jó cél érdekében mindenki az első szóra segített. Majd Dr. Hájos Zoltán, Dunaszerdahely város polgármesterével, az est fővédnökével közösen átadták a két kislány édesanyjának a koncerten befolyt összeget, ami összesen 2100,- euró volt. A kétfelé osztott pénzadományt külön-külön megköszönték a szülők, akik gyermekeik gyógykezelésére fordítják majd azt.

A Pázmaneum Társulás korábban is szervezett már jótékonysági koncertet többet között Nagy Tibikének, Majer Dáriusnak, illetve a kárpátaljai magyaroknak is.

Pázmaneum sajtószolgálat

Fotó: Nagy Gyula

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 10:38, péntek | Helyi

Somorja: Májustól már online is meg lehet vásárolni a parkolókártyákat

Májustól Somorja városa is csatlakozott a ParkDots.com parkolási alkalmazáshoz, amely többek között Pozsony, Kassa, Érsekújvár és Dunaszerdahely lakosai számára is elérhetővé teszi az online parkolási rendszert.

2024. Április 21. 11:28, vasárnap | Helyi

Állásbörzét szerveznek Dunaszerdahelyen

A dunaszerdahelyi Munka-, Szociális- és Családügyi Hivatal 2024. április 25-én, 9-től 13 óráig állásbörzét szervez a MOL arénában (Sport utca 4745/16a, Dunaszerdahely) - tájékoztatott a hivatal.

2024. Április 24. 16:54, szerda | Sport

Nadal csak akkor lép pályára a Roland Garros-on, ha versenyképes lesz

A Madrid Openen, egy sajtótájékoztatón elmondta az újságíróknak, hogy ha aznap kellene Párizsba mennie, akkor nem lépne pályára.

2024. Április 24. 16:24, szerda | Kultúra

A kormány elfogadta az RTVS-t megszüntető törvényt. Helyébe a Szlovák Televízió és Rádió - STVR lép

A törvény értelmében az STVR köteles lesz 23.30-tól 00.30-ig a televíziós és rádiós adásokban a Szlovák Köztársaság himnuszát játszani.