2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2021. Szeptember 29. 01:06, szerda | Kultúra
Forrás: Hollywood Reporter

Clooney és Pitt: újra egy filmben a két színész

Clooney és Pitt: újra egy filmben a két színész

A páros rajongóinak nagy örömére újabb közös filmet készít George Clooney és Brad Pitt. A két legenda legutoljára a 2008-ban készült Burn After Readingben szerepelt együtt.

Több, mint egy évtized után „talált egymásra” a két jóbarát, legalábbis a mozivásznon. A Hollywood Reporter beszámolója szerint ők lesznek a főszereplői Jon Watts új, egyelőre cím nélküli thrillerének. Amennyiben ismerősen cseng a rendező neve, az azért van, mert ő jegyzi a Spider Man: Homecoming című Sony-Marvel koprodukciót.

A hírek szerint a projekt az év egyik legnagyobb licitálását indította, hiszen amellett, hogy a legnagyobb stúdiók hajtanak rá (Sony Pictures, Lionsgate, MGM, Universal Pictures, Warner Bros. Pictures), a digitális platformokat is megmozgatni látja a Netflix, az Apple és az Amazon is ajánlatot tett a tervezett alkotásra. Nyilván, aki a legtöbbet ajánlja, az fogja megszerezni a filmet, de ez nem csak az anyagiakra vonatkozik, hanem az egyéb feltételekre is, kezdve a disztribúciótól.

Azt egyelőre pontosan nem tudni, hogy miről fog szólni a film, csak annyi derült ki róla, hogy Pitt és Clooney egy-egy magányos farkasnak számító problémamegoldót alakítana, akik ugyanarra a munkára szerződnek le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 24. 12:26, szerda | Sport

Kezdődnek a 2024-es nyári olimpiai játékok Párizsban

A francia fővárosban száz év után, immár harmadszor rendezik meg a legnagyobb sportünnepet.

2024. Július 23. 09:50, kedd | Szlovák

Leszállt az első két F-16-os vadászgép Szlovákiában

A védelmi minisztérium szerint az Amerikai Egyesült Államokból Szlovákiába tartó repülőutat amerikai pilóták tették meg.

2024. Július 15. 09:48, hétfő | Sport

Spanyolország 2-1-re legyőzte Angliát, ezzel megszerezte negyedik Európa-bajnoki címét

A spanyolok magabiztos játékkal, pontvesztés nélkül zárták a kontinensviadalt, megszerezve a rekordot jelentő negyedik EB-címet.

2024. Július 14. 16:44, vasárnap | Rendőrségi

Ne kössük mindenki orrára, mikor és hová megyünk nyaralni

A rendőrség nem ajánlja, hogy bárki is a közösségi hálón bejelentse, hogy épp kirándulni megy, ahogy azt sem, hogy valaki a nyaralás alatt aktuális fényképeket töltsön fel a közösségi oldalára.