2024. február 22, csütörtök - Gerzson

Hírek

2021. Szeptember 29. 01:06, szerda | Kultúra
Forrás: Hollywood Reporter

Clooney és Pitt: újra egy filmben a két színész

Clooney és Pitt: újra egy filmben a két színész

A páros rajongóinak nagy örömére újabb közös filmet készít George Clooney és Brad Pitt. A két legenda legutoljára a 2008-ban készült Burn After Readingben szerepelt együtt.

Több, mint egy évtized után „talált egymásra” a két jóbarát, legalábbis a mozivásznon. A Hollywood Reporter beszámolója szerint ők lesznek a főszereplői Jon Watts új, egyelőre cím nélküli thrillerének. Amennyiben ismerősen cseng a rendező neve, az azért van, mert ő jegyzi a Spider Man: Homecoming című Sony-Marvel koprodukciót.

A hírek szerint a projekt az év egyik legnagyobb licitálását indította, hiszen amellett, hogy a legnagyobb stúdiók hajtanak rá (Sony Pictures, Lionsgate, MGM, Universal Pictures, Warner Bros. Pictures), a digitális platformokat is megmozgatni látja a Netflix, az Apple és az Amazon is ajánlatot tett a tervezett alkotásra. Nyilván, aki a legtöbbet ajánlja, az fogja megszerezni a filmet, de ez nem csak az anyagiakra vonatkozik, hanem az egyéb feltételekre is, kezdve a disztribúciótól.

Azt egyelőre pontosan nem tudni, hogy miről fog szólni a film, csak annyi derült ki róla, hogy Pitt és Clooney egy-egy magányos farkasnak számító problémamegoldót alakítana, akik ugyanarra a munkára szerződnek le.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Február 20. 10:28, kedd | Kzélet

A Tesco, a Billa és a Kaufland 50 új üzletet szeretne nyitni

Minden nagyobb üzletlánc bejelentette, hogy növelni kívánja az üzletei számát. Ezáltal Szlovákia különböző régióiban számos üzlettel bővül majd a kínálat.

2024. Február 20. 09:01, kedd | Világ

Az EU-tagállamok humanitárius szünetre szólították fel Izraelt

Az államok ismételten felszólították Izraelt, hogy ne indítson támadást a Gázai övezet déli részén fekvő Rafah városa ellen, ahol a palesztin enklávé 2,4 millióra becsült lakosságának több mint fele húzza meg magát.

2024. Február 19. 09:34, hétfő | Sport

NHL: A Pittsburgh visszavonultatta Jágr mezét

Jágr a Pittsburghben kezdte NHL-pályafutását, amellyel kétszer nyert Stanley Kupát.

2024. Február 19. 09:16, hétfő | Kzélet

Időjárás: Miért tűnik a február inkább áprilisnak?

Február végén várhatóan hűvösebb levegő érkezik Szlovákia területére. Az azonban még nem világos, hogy milyen mértékű lehűlés várható.